Aktywne Wpisy

cheture +17
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +134
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Jak szukać płeć piękną chętną na sponsoring będąc mocnym introwertykiem? Kluby itd. odpadają ze względu na moją osobę. Tinder itp. banują i mozolnie to idzie (z tego co czytałem). Nie chodzi mi o płacenie godzinówek tylko wspólne wakacje + dodatkowo (duży budżet). Jak w ogóle do tego podejść?
#divyzwykopem #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
ja nie korzystalem ale znajomy korzystal, tylko, ze on w Ameryce Poludniowej xD, ale legit
@mirko_anonim: W polandii to to nie jest powszechne. Polki się boją zapuszczać gdziekolwiek z obcymi typami (chyba że jesteś czarny albo z bangladeszu #pdk). Jak masz kasę to celuj w jakieś ukrainki czy azjatki np. przez instagrama. Ale wtedy sam musisz mieć dobrze zrobiony profil.
@Pasterz30 szkoda ze nie mam tu konta bo oznaczylo twoj post jako +18 i nie przeczytam xD
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Głównie Warszawa, ale bywam gdzie trzeba
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora
za moich czasow było tak,że za kase nie było wiekszego problemu, przeciez to najlepszy afrodyzjak
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Pieniądze afrodyzjakiem mogą być, problemem jest się zareklamować, żeby dotrzeć do potencjalnych chętnych witaminek. A to szczególnie cięzkie, gdy sam nie mam ig, fb i takich bajerów, a nawet jakbym miał to bym nie chciał tam nic takiego wstawiać bo cringe.
@cleopatre no na wykopie Ci nie napiszę bo nie założe konta bez numeru, mogę Ci dać telegrama