Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak szukać płeć piękną chętną na sponsoring będąc mocnym introwertykiem? Kluby itd. odpadają ze względu na moją osobę. Tinder itp. banują i mozolnie to idzie (z tego co czytałem). Nie chodzi mi o płacenie godzinówek tylko wspólne wakacje + dodatkowo (duży budżet). Jak w ogóle do tego podejść?
#divyzwykopem #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wspólne wakacje

@mirko_anonim: W polandii to to nie jest powszechne. Polki się boją zapuszczać gdziekolwiek z obcymi typami (chyba że jesteś czarny albo z bangladeszu #pdk). Jak masz kasę to celuj w jakieś ukrainki czy azjatki np. przez instagrama. Ale wtedy sam musisz mieć dobrze zrobiony profil.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Oczywiście wygasł mi klucz do weryfikacji jako autor posta, no trudno.

Pieniądze afrodyzjakiem mogą być, problemem jest się zareklamować, żeby dotrzeć do potencjalnych chętnych witaminek. A to szczególnie cięzkie, gdy sam nie mam ig, fb i takich bajerów, a nawet jakbym miał to bym nie chciał tam nic takiego wstawiać bo cringe.

@cleopatre no na wykopie Ci nie napiszę bo nie założe konta bez numeru, mogę Ci dać telegrama
  • Odpowiedz