Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siemka, temat wałkowany setny raz z kolei. Ja 28lvl ona 26lvl. Razem prawie rok, ostatnio zadałem jej pytanie o jej przeszłość w związkach. No i jak możecie przypuszczać nie byłem gotowy na odpowiedź. Tyle, że dokładnie nie wiem sam w czym mam problem ponieważ mam za sobą 4 związki i jeden ons. Ona ma za sobą 6 związków i jeden ons. Nie ma w naszej przeszłości ogromnej dysproporcji, a jednak coś mnie w tym wszystkim boli. Dziewczyna nie miała łatwego dzieciństwa, starzy się rozwiedli i mieszkała w ciężkich warunkach z matką i rodzeństwem. Mimo wszystko skończyła studia i znalazła dość dobrą pracę. Wydaje mi się, że przez dzieciństwo straciła pewność siebie i miała zaburzoną samoocenę. Jak sama twierdzi, w każdym z tych związków szukała miłości i tego czego nie miała w domu. Jeśli chodzi o ons, twierdzi, że bardzo mocno tego żałuje, a także ilości swoich partnerów.
Przed tym jak zadałem jej to pytanie układało się nam świetnie, rozumieliśmy się bez słów, mamy wspólne pasje i dość podobne poglądy na przyszłość. Nie wiem czy powinienem psuć to wszystko po tym czego się dowiedziałem. Wiem, że prawie 3 dychy na karku, a zachowuje się jak dziecko. Wiem też, że problem nie leży po jej stronie a tylko i wyłącznie w mojej głowie...
Jak żyć...
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim a co Cię tak naprawdę boli? To ze ona miała ons? To ze miała więcej związków niż Ty? To ze w ogóle śmiała mieć inne związki? To ze boisz się ze Cię będzie porównywać z innymi? Czy coś innego?

A później przełóż to na siebie i zobacz czy nie jesteś hipokryta lub masz jakieś wyimaginowane lęki. Jeśli nie podoba Ci się jej ons to pomysł ze Ty tez miałeś. Jeśli
  • Odpowiedz
ponieważ mam za sobą 4 związki i jeden ons. Ona ma za sobą 6 związków i jeden ons.

@mirko_anonim: xD nawet taka szara myszka z trudnym dzieciństwem, biedna :(, miała czas na lepsze przeżycia i "szaleństwo" niż ty xd. Poza tym oboje mieliście już kilka związków i przygód za sobą, więc się szykuj i nastawiaj na to że szansa na to ze będzie to ta jedyna jest bliższa zeru niż jedynki
  • Odpowiedz
Tutaj idealnie widać jak brać ojca w wychowaniu dziewczynki wpływa na jej wybory życiowe. Po prostu są one kiepskie. A w momencie gdy sobie zda sprawę, że to nie była najlepsza droga, to już mleko się rozlało.
Wszystkie laski moich kumpli mają wyższe przebiegi od nich, czasami nawet robią podśmiewanie się ze swoich niebieskich, że same więcej bolców nakręciły, tak jakby to było jakimś powodem do dumy.
Takie rzeczy bada się na
  • Odpowiedz
Bo wykopki koniecznie muszą grzebać w przeszłości co potem ryje im czerep.

@mirko_anonim: budowanie relacji z partnerem to takze poznanie jego przeszlosci. Nie sluchaj idiotycznych tekstow zeby nie pytac sie partnera o jego przeszlosc, bo ona wiele mowi o czlowieku. No a ze moze sklamac. Jak sie ignoruje czerwonych flag to takze da sie to rozpoznac.
  • Odpowiedz
Wszystkie laski moich kumpli mają wyższe przebiegi od nich, czasami nawet robią podśmiewanie się ze swoich niebieskich, że same więcej bolców nakręciły, tak jakby to było jakimś powodem do dumy.

@olokynsims: widzę ze w cuckoldstanie sytuacja nadal stabilna
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: no Bo sorry ale jaka panna w wieku 26 lat będzie miała przebieg 2 albo 1 xd przecież to nie znaczy że jest puszczalska; może z każdym z tych typów chciała zbudować związek ale nie wyszło. To co? Mamy siedzieć w związkach bez przyszłości żeby nie robić sobie przebiegu? No błagam. Serio macie jakieś nierealne oczekiwania wobec kobiet które dobijają już bliżej do 30.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @Nicolaia, może zacznijcie po prostu mówić prawdę?
Zachowujecie się dokładnie tak jak janusze handlarze autami. Licznik trzeba przekręcić, bo inaczej nie będzie kupca i wy doskonale o tym wiecie, że jak przyznacie się do tego ile bolców obrobiłyście to żaden szanujący się mężczyzna nie weźmie was, bo będzie się was brzydził. I powtarzam, tu nie chodzi o porównywanie się z byłymi, które różowe sobie uroiły w głowie.

Jakby
  • Odpowiedz