Aktywne Wpisy

adisoniusz +410
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

kukold +107
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

Czy założenie w dzisiejszych czasach firmy zajmującej się tworzeniem stron ma jakiś sens?
Chciałbym bardzo mieć taką firmę, łapać zlecenia, ale czy nie spóźniłem się o jakieś 10 lat?
a) umieć zrobić stronę na wysokim poziomie (indywidualna grafika oraz podejście do klienta)
b) być tanim
No a te dwie rzeczy się niestety kłócą bo żeby zrobić stronę na wysokim poziomie to trzeba mieć sztab ludzi oraz CZAS a to nigdy nie będzie tanie. Zwykłą stronę bez fajerwerków z szablonu to Ci byle student postawi a klienci też za bardzo nie chcą wykładać kilkunastu
@Rst00 dobra to teraz zastanówmy się co można zrobić żeby wyeliminować część z tych problemów?