@zwykly_szarak: @RabarbarDwurolexowy @Porten Ludzie, ale ale to jest neonazistowskie hasełko, oni nas nie uznają za białych, to zapewnianie przyszłości polega na tępieniu takich "podludzi" jak Słowianie XDD Chyba nie muszę przypominać, że Hitler planował wybić słowian aż do Uralu, żeby zrobić przestrzeń życiową dla aryjczyków
te słowa same w sobie nie mają w sobie nic negatywnego
@RabarbarDwurolexowy: Te słowa nie występują same w sobie, mają autora, mają kontekst i są hasłem naziolskich troglodytów. Możecie sobie zgrywać debili mówiąc że to "tylko słowa" ale nikogo nie nabierzecie, przynajmniej sami się oznaczacie.
@zjadlbym_kebaba: nie wiem jak tam u ciebie chazarze, ale ja patrząc w lustro widzę błękitne oczy i jasne włosy i jakoś #!$%@? mnie to co sobie powie jakiś chav albo przepity redneck o tym czy jestem biały czy nie ( ͡°͜ʖ͡°) 14
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
#polska #warszawa #marszniepodleglosci #neuropa #4konserwy #narodowcy #bekazprawakow
źródło: Bez tytułu
Pobierzdbanie o siebie nie jest rownoznaczne z rasizmem wobec innych
lewaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba nie muszę przypominać, że Hitler planował wybić słowian aż do Uralu, żeby zrobić przestrzeń życiową dla aryjczyków
@RabarbarDwurolexowy: Ein Volk, ein Reich, ein Führer też nie mają w sobie nic negatywnego.
@RabarbarDwurolexowy: Te słowa nie występują same w sobie, mają autora, mają kontekst i są hasłem naziolskich troglodytów. Możecie sobie zgrywać debili mówiąc że to "tylko słowa" ale nikogo nie nabierzecie, przynajmniej sami się oznaczacie.