Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: z większości wpisów na wykopie wynika że faceci umawiają się z byle jakimi laskami. Zaniedbanymi, leniwymi, bez perspektyw, manipulantkami, cwaniarami skaczącymi z kwiatka na kwiatek, patusiarami i depresiarami. A najczęściej combo tych cech albo jeszcze gorszych. Rekordziści zadają pytania jak się takim oświadczać żeby ich "królewna" nie odrzuciła. Albo piszę że już taką mają jako żonę i po pół roku "kwiatuszek" przestał pachnieć.

I oczekują, że krowa dostanie skrzydeł
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie wiem czy to kwestia wieku. Raczej bym stawiała na kwestie wychowania i temperament danej kobiety. Kobiety mocno temperamentne z wysokim libido raczej będą chciały robić to co opisywałeś a inne często są zakompleksione lub maja wmówione ze w pewnym wieku czegoś nie wypada i cokolwiek związanego z dobra zabawa widza jako coś z czego trzeba „wyrosnąć” lub czego trzeba się wstydzić. Chyba z niektórych sam fakt chęci założenia rodziny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim tutaj popadasz ze skrajności w skrajność. 3 pozycje na krzyż to raczej lubią osoby co lubią rutynę a nie wiem ile takich osób faktycznie jest. Ja lubię rutynę akurat ale wielu ludzi w długich związkach na nią narzeka wiec jeśli nie jest się nudnym człowiekiem i nie lubi rutyny wraz partnerem/partnerka to jest to wręcz zdrowe by kombinować i nie zamykać się na 3 pozycje.
  • Odpowiedz