Aktywne Wpisy

iustus +780

BananowySok +557
Nie wiem ilu z Was planuje wziac udzial w strajku w ten weekend. Osobiscie ide krok dalej, czas sie zawijac z tego k--------a.
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie

źródło: 400768410_734059712086382_4552147368120031940_n
PobierzA jedzenie ludzi jest gorsze niż zjedzenie kurczaka?
@ruinator: xDDD, przecież właśnie jest na odwrót, reprezentują oni wszystko co polskie, a że wszystko co polskie takie jest to już inna sprawa, ale sugerowanie że oni nie mają polskiej mentalności to już xd konkretne.
@Abaddon_Profanator: wskaż jedną rzecz w Polsce, czy Polakach, o której konfabulanci nie wypowiadają się z pogardą.
@ruinator A kto forsuje karmienie psim mięsem? To ze ty się oburzasz że ktoś pisze że nie ma różnicy MORALNEJ między jedzeniem psa i świni nie znaczy że ktoś ci chce cię do czegoś zmusić. Tworzysz chochoła i nadal nie potrafisz udownic czym moralnie to się różni.
@Szalom: jeśli pytasz o moralność, to przecież odpowiedź jest bardzo prosta. W polskiej tradycji pies jest zwierzęciem domowym, a świnia jest zwierzęciem hodowlanym. Dziwię się że nie wiesz tak oczywistych spraw. Nie zdajesz sobie w ogóle sprawy z tego, że twoja ignorancja przekłada się potem na to co bezwiednie pleciesz.
@ruinator: uważaj, bo padnie teraz trudne słowo - ANALOGIA. Poczytaj sobie co to jest i możemy wtedy wrócić do rozmowy.
@kompek: analogia -podobieństwo pod pewnym względem
między jedzeniem psów i homoseksualizmem nie ma analogii. Dlatego właśnie zapytałem, czy nie jesteś przypadkiem winnickim. Bo tylko to tłumaczyłoby te nawiązanie.
@ruinator: ależ oczywiście że jest podobieństwo - obydwa nie występują w polskiej tradycji ¯\(ツ)/¯ a skoro dla Ciebie argument "muh tradition" jest wystarczający do zakazu jedzenia psów, to dla mnie jest wystarczający do podtrzymania zakazu homomałżeństw ¯\(ツ)/¯