Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +288

Jakiś idiota wrzucił do komputera hdmi 2.0 w 2022r i nie jestem w stanie nawet 1440p ustawić na 144hz
#macbook #apple
Ja bym zamówił kilka z allegro smart i po prostu zostawił ten, który działa, a resztę odesłał. Będzie szybciej niż próbować pojedynczo i doszukiwać.
Ten sprzedawca raczej wie co sprzedaje i robie swoje opisy a nie kopiuj-wklej z opisu aliexpress:
https://allegro.pl/oferta/macbook-m1-m2-usb-c-do-displayport-8k-4k-144hz-13097953219
Ale może to pomyłka
źródło: Screenshot 2023-11-10 at 09.13.28
Pobierz@nalej_mi_zupy: przecież to ma rozdzielczość własnego ekranu 3456 x 2234 z 120hz więc praktycznie takie samo obciążenie
Niestety nie potwierdze tego po zakupie bo narazie siedzę na monitorze WQHD (ale już hdmi2.0 bottleneckuje hertze)