Aktywne Wpisy

smutny_kojot +501
źródło: 20251111_162632
Pobierz
CoDwa +87
Jak to jest że tylko na wykopie marsz niepodległości jest bezczelnie wyśmiewany a tymczasem gdzie się nie spojrzę w świecie realnym albo na tik toku to ma praktycznie 90% poparcia?
#warszawa #marszniepodleglosci #11listopada
#warszawa #marszniepodleglosci #11listopada

Mój "znajomy" z pracy interesuje się zbyt młodymi dziewczynami i nie wiem gdzie to zgłosić. Stary chłop blisko 40 lat a chodzi z jakąś siksą która mogłaby być jego córką. Wyśledziłem ją na fb i jest z 2004 rocznika.. Jak dla mnie to facet ma coś z głową i pewnie wykorzystuje te dziewczynki. Jeszcze do tego chwali się w pracy swoim kolesiom co to z nimi nie robi i gdzie je nie zabiera. Część mu przyklaskuje a część patrzy z zażenowaniem. Wysłałem na fb wiadomość do ojca tej dziewczyny (100% pewności nie mam że to jej ojciec ale wszystko by na to wskazywało, ewentualnie jakiś wujek) ale wiadomość chyba ugrzęzła w spamie bo nie odczytał nawet. Innego pomysłu nie mam ale ktoś musi ukrócić ten proceder. Jak sobie pomyśle że taki typ mógłby przystawiać się do mojej córki (a ma dopiero 17 lat) to mnie aż skręca.
#anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: dorosłe kobiety .
Zgłosić to mozna ciebie za nekanie
@Mtsen: a jaki tu jest dylemat moralny?
1) dlaczego jemu tego nie powiesz wprost? Tutaj piszesz że on ma coś z głową, że podejrzewasz że wykorzystuje te dziewczyny, a jemu co powiedziałeś? Z nim pogadaj, skoro nie podoba Ci się jego zachowanie.
2) pisanie do jej ojca/wujka/kogokolwiek jest bardzo nie na miejscu, bardzo chamskie. Ona jest dorosła i nie masz prawa informować kogokolwiek o jej życiu. To co zrobileś pokazuje że to Ty "masz coś
zajmij sie swoimi sprawami, a nie zazdroscisz koledze ze ma wyglad zeby wyrywac studentki. Nie robi prawnie nic zlego.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: 1000000518
Pobierz