Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój "znajomy" z pracy interesuje się zbyt młodymi dziewczynami i nie wiem gdzie to zgłosić. Stary chłop blisko 40 lat a chodzi z jakąś siksą która mogłaby być jego córką. Wyśledziłem ją na fb i jest z 2004 rocznika.. Jak dla mnie to facet ma coś z głową i pewnie wykorzystuje te dziewczynki. Jeszcze do tego chwali się w pracy swoim kolesiom co to z nimi nie robi i gdzie je nie zabiera. Część mu przyklaskuje a część patrzy z zażenowaniem. Wysłałem na fb wiadomość do ojca tej dziewczyny (100% pewności nie mam że to jej ojciec ale wszystko by na to wskazywało, ewentualnie jakiś wujek) ale wiadomość chyba ugrzęzła w spamie bo nie odczytał nawet. Innego pomysłu nie mam ale ktoś musi ukrócić ten proceder. Jak sobie pomyśle że taki typ mógłby przystawiać się do mojej córki (a ma dopiero 17 lat) to mnie aż skręca.

#anonim

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@mirko_anonim co niby zgłosić? Rocznik 2004 jest pełnoletni. A czy wypada z perspektywy moralnej bawić się w taką różnicę wieku, to jest już sprawa wyłącznie jego i tych (notabene pełnoletnich) dziewczyn.
  • Odpowiedz
@programista15cm: Dla mnie absolutnie nie ma żadnego. Dla nich tym bardziej. Dlatego napisałem, że to jest tylko i wyłącznie sprawa samych zainteresowanych czy widzą w tym coś "złego" i nikomu innemu nic do tego.
  • Odpowiedz
@onepnch: zacznijmy od tego, że w przeciwieństwie do OPa ona w ogóle ruchała. Jeżeli to nie bait to z jego z-------m nie zanosi, że kiedykolwiek to zrobi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Do OPa:
1) dlaczego jemu tego nie powiesz wprost? Tutaj piszesz że on ma coś z głową, że podejrzewasz że wykorzystuje te dziewczyny, a jemu co powiedziałeś? Z nim pogadaj, skoro nie podoba Ci się jego zachowanie.
2) pisanie do jej ojca/wujka/kogokolwiek jest bardzo nie na miejscu, bardzo chamskie. Ona jest dorosła i nie masz prawa informować kogokolwiek o jej życiu. To co zrobileś pokazuje że to Ty "masz coś
  • Odpowiedz