Aktywne Wpisy
grexo +14
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
trinty +46
#gry bardzo mnie wciagneli nawet bardziej od wiedźmina
Nie żałuję zakupu
Nie żałuję zakupu
Plecy już nie bolą, czuję się lżejszy, stare ubrania zaczęły znów pasować.
Mirki pijcie ze mną kompot!
#dieta #silownia #chwalesie #mikrokoksy
Komentarz usunięty przez moderatora
@j0shva: @kompan28: nie daj jakiemuś pajacowi z wykopu wmawiać sobie co musisz. To Ty masz być zadowolony z postępów, niezależnie czy są szybkie czy wolne. To jest maraton, a nie sprint.
Nic to jest 0.
A takie p---------e jest właśnie najlepszą drogą, żeby się wypalić, zanim nawyk dobrze wryje się w banię, wylecieć z pociągu i zejść do zera.
Zresztą każdy jest inny, a niektórzy na topie dochodzili do swoich maksów właśnie rzadszymi treningami niż konwencjonalnie przyjęto.
Ze swojej strony polecam poczytać na temat brązowego tłuszczu (dużo wskazuje, że można wykorzystać zimne prysznice
Do tego musisz przykleić sobie plakaty Dolpha Lungrena i Arnolda na chacie. 150 kg na klatę to minimum musisz wyciągać. Ja masz daleko do siłki to tym lepiej. Zaczep do pasa na linie stare opony, ale te większe, od stara - najlepiej jakbyś szedł na siłkę z 5km drogą szutrową. Asfaltem za łatwo idzie. 6 razy w tygodniu, pamiętaj.
Aha, i
Ja od wakacji schudłem 12kg (teraz 78kg) i teraz zaczyna się najgorszy etap bo schodzi już coraz wolniej.
Jak znowu zacząłem się podciągać i spodnie spadają z d--y to znaczy że jest dobrze. Idzie powolutku krok po kroczku, ale damy rade :)
od początku września do teraz, no i nie powiem miałem różne imprezy rodzinne gdzie był syto zastawiony stół i sobie nie odmawiałem
Dzięki chłopaki (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora