Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
kreeker +16
Poleci ktos jakies ETFy (nigdy ich nie kupwoalem i sie nimi nie interesowalem):
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda

źródło: chuck-norris
PobierzZacznij od ogarnięcia siebie - praca, siłownia itp. To że, „poćwiczysz” rozmowy z kobietami na nic się nie zda, bo już na starcie przegrywasz zerowym statusem społecznym.
@pp93: zrobil wiecej niz 99% tagu
Po prostu na 1 kobietę przypada zbyt dużo facetow
@pp93: bo Ty tak powiedziales i tak jest? XD
Ja tam szanuje ze ktos aspoleczny probowal i to skutecznie nawiazac interakcje spoleczne w zdrowy sposob, bez toksycznych eksperymentow i hejtu.
Dlaczego uwazasz ze nabycie takich kompetencji w rozmowach z ekspertkami nic nie zmieni w jego zyciu? Mysle, ze juz sporo zmienilo
Generalnie musisz mieć rezultaty w tym co robić i
Ja np. Mam słabe auto bo praktycznie w ogóle nie jeżdżę (pracuje zdalnie i mieszkam blisko centrum)
Wolę te pieniądze ładować w nieruchomości
Ubieram się dość dobrze m.in. w TommyHilfiger
Z drugiej strony nawet gdybym kupił sobie jakiś sportowy wóz to co by to zmieniło skoro jedynie jeżdżę autem na siłownię?
Poza tym co to będzie za kobieta która zwróci na mnie uwagę bo jej się moje auto podoba ?
Obecnie moje poszukiwania ograniczają się do tindera gdzie praktycznie nie mam matchy ,a nawet jak mam to w ogóle nie odpisują...
Tinder to ściek (tak przynajmniej mi się wydaje - nie używałem go właściwie nigdy) i skoro nie masz matchy, to od razu bym odinstalował, bo dłuższe przesiadywanie nic nie zmieni i tylko podłamie Cię psychicznie. Tobie raczej zostaje poznawanie ludzi w realu.
No i generalnie nie trzeba