Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +280
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Jestem właśnie po owocnym weekendzie z uroczym, tureckim hakiem. Przystojniak nie dość, że spisał się w sypialni, to jeszcze traktuje mnie jak księżniczkę. Sam z siebie przygotował dla nas posiłek, nie musiałam nawet o nic prosić. Naprawdę dziewczyny, zagraniczni faceci to jest to. Nie traćcie czasu na prostackich p0lusów, którzy chcą z was zrobić popychadła i nic z siebie nie dają. Nie mają ani inteligencji, ani urody ani klasy... i nawet kasy xD Z czym do ludzi?
Oto jego potrawka inspirowana tureckim kebabem. Palce lizać :)) p0lus w życiu by czegoś takiego nie zrobił dla dziewczyny bo to przecież hańba, żeby taki książę siedział w kuchni :)))
@WyzwolonaPodrozniczka: Napisał chłop, który założył troll konto z różowym paskiem.
@WyzwolonaPodrozniczka: bo kebaba ci zrobił?
@Pluskolec Niedługo dobijam i jakoś wcale mi się do tego nie pali :)))
@yupitr Chociażby... zawsze to coś. Drobny gest ale to zawsze jakiś przejaw zaangażowania. A jeśli nawet nie, to przynajmniej uprzejmości. A p0lus nic nie zrobi i ma tylko roszczenia. Więc wiadomo kto lepszy :)))
@Durisil Przynajmniej dba o to, żebym się najadła i nie jest złotówą :)))
@dotankowany_noca D--y dałam za darmo bo facet był hot a kebab był po wszystkim :)))
@watykanski_okrutnik Wiesz co dobre :)))
A dlaczego p0lki lecą na Turków?