Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy inteligentna, ładna, szczupła dziewczyna/kobieta traci na atrakcyjności i zainteresowaniu, jeśli ma krzywe zęby?
#rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: bardzo. Poza tym to zle swiadczy o inteligencji.

Kiedys bylem na spotkaniu biznesowym z mlodym rekinem "biznesu", szczerze mowiac bylo widac, ze pozer bo wynajmowal ogromne fancy biuro w biurowcu przy samej wisle. Jedno z najdrozszych osiedli w warszawie na powislu.

No i tam szmery bajery, jakie to oni flipy na dzialkach robia, ze rewelacja itp, obroty firmy ogromne
  • Odpowiedz
Poza tym to zle swiadczy o inteligencji.

@programista15cm: Co ma krzywy zgryz do inteligencji? Ja dopiero w wieku 29 lat poszłam założyć stały aparat, bo za dziecka mama nie miała pieniędzy, żeby mi go zafundować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ludzie się i tak po zapachu dobierają w pary. To jest bardziej kwestia, czy Tobie to przeszkadza i jak się z tym czujesz. Jeśli sama czujesz się źle, to cóż, nic z tego nie będzie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zalezy jak bardzo, jak tam kolegia wspomnial o jakims kamieniu czyli czyms wynikajacym bezposrednio z braku higieny to z miejsca dyskwalifikacja. Ale jak to jest jakas przekrecona jedyna, szczerba, czy krzywe kiełki to mi osobiscie srednio wadzi. Jako dyplomowanego protetyka, i delikatnego zboczenca od urodzenia, nawet kapku mnie kręcą jakies drobne wady zgryzu. Wiadomo, ze bez jakiejs strzygi, czy innej szympansiej mordy. Albo jak ma takie krolicze jedynki i
  • Odpowiedz