Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

BestKaptyn +107
#samochodoza #konfitura
Tak wyobrazam sobie tych wykopkow ktorych oburza blokowanie samochodow na ddr czy chodniku.
Tak wyobrazam sobie tych wykopkow ktorych oburza blokowanie samochodow na ddr czy chodniku.
źródło: 1000035372
Pobierz

Przypomniała mi historia sprzed kilku lat. Chłopak potrzebował pomocy, więc zadzwonił na telefon zaufania. Tam nie wiedzieli co mu powiedzieć, więc skierowali go do centrum kryzysowego. Tam była zamknięta brama. Zdecydował się zadzwonić dzwonkiem dopiero po godzinie namysłu. Przychodzi ktoś z tego ośrodka. Chłopak mówi, że przyszedł tu, bo dzwonił na telefon zaufania. A ten kto przyszedł pyta czy psycholog jest potrzebny teraz czy może być rano, chociaż psycholog jest tam dostępny całą dobę XD Chłopak poszedł w swoją stronę. Nikt nie próbował go zatrzymać.
Autentyk sprzed lat. Naprawdę można zostać sam ze wszystkim.
#depresja #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: w czym chciał pomocy, jak sformułował prośbę?
@mirko_anonim: w życiu nie spodziewałem się że będzie inaczej. Bawia mnie wszelkie zrzutki, zbiórki itp. Sam miałem 4 nowotwory, czy mi kiedyś ktokolwiek dał sam z siebie cokolwiek?
Nie wiedzieli co mu powiedzieć? Może dlatego, bo nie ma rozwiązania problemu przez telefon w ciągu powiedzmy godziny rozmowy.
─────────────────────
·