Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1205
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
oficjalniemartwa +580
User @Mega_Smieszek mnie zainspirował dziś memem o babciach.
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@CandyToy: kurła człowieku. Dopiero co miałem 27 lat. A teraz mam 42. Szybko zleciało jak #!$%@?.
Jak sobei pomyślę, że zaraz 50, potem 60 jak dobrze pójdzie.
I co? Do piachu?
Ech...
@truskafa: odpowiadaj, że masz jednego wartościowego na oku, przystojny, dobra praca , itd.. ale jeszcze trochę minie zanim weźmiecie ślub bo jest on żonaty i musisz najpierw doprowadzić do jego rozwodu
@truskafa: Rosnąca ilość samotnych matek raczej wskazuje na to, że ten odpowiedni już był tylko go olałaś. Nie bój się, i do ciebie przyjdzie Chad.
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli planujesz założyć rodzinę/mieć dzieci to to najlepszy wiek, żeby kogoś sobie poszukać na stałe i do 30 już mieć rodzinę i dzieci.
Kobiety w wieku 20-30 lat mają największe szanse na urodzenie zdrowych dzieci, a powyżej 35 lat to już w ogóle jest ciąża geriatryczna
@truskafa: Możesz sobie być wartościową osobą, tylko co z tego, skoro faceci mają to kompletnie w dupie. Faceci nie chcą "wartościowych" kobiet. W zasadzie im bardziej "wartościowa" kobieta, tym gorzej, bo to oznacza ni mniej ni więcej tylko narcyzm, wybujałe ego, roszczeniowość, brak
@truskafa: Jestem pewien, że 100% facetów, z którymi się spotykasz szuka tylko przygodnego seksu i chwilowych relacji. Na tym właśnie polega ta pułapka. Jeśli chcesz faceta, który będzie chciał długiego związku, małżeństwa i założenia rodziny to musisz obniżyć