Aktywne Wpisy
Sagittus +50
#eurowizja Nadal uważam, że na obecną chwilę tylko Nocny Kochanek albo bracia Figo Fagot mają szansę na wygraną w finale. Ewentualnie jakaś kolaboracja rodzaj Nocny Figo albo Kochanek Fagot.

Green81 +5
#eurowizja podobno wyciekły glosy jury, biorę to z mocnym przymrożeniem oka, ale biorąc pod uwagę miejsce Polski nie byłabym zaskoczona xD
źródło: 1000010675
Pobierz

@mirko_anonim: Dobra normiku wypad stąd.
500zł jej wystarczy. Tobie w kwiecie wieku jest bardziej hajs potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to spoko ale nie każdy potrafi pogodzić się ze swoimi maksymalnymi możliwościami i brać od życia to co daje. Jeśli tak potrafisz to szacun.
Cześć, mam prawie 4 dychy na karku, neetuje cały czas. Przez swoje życie przepracowałem może łącznie z rok i jest to najgorsze co przez życie zrobiłem.
Czy się nudzę? Nie. Co robię? Nic xD Spanie do oporu, telewizor, komputer, telefon. Ale nawet nie jakieś netflixy czy gry bo to jednak zbyt wyszukane treści. Wole proste i głupiutki kontent, jakieś tiktoki, proste reality show, wykop, memy itp
mi się ręce trzęsą nawet jak robię sobie kanapki i potrafię się przy tym pokaleczyć, a co tu mówić o bardziej wymagających czynnościach