Wpis z mikrobloga

A z facetami masz lepiej? Oni cię akceptowali i nie wyśmiewali, z nimi relacje nawiązujesz normalnie?

@wstanczyk: nigdy nie miałem żadnych kolegów, a o akceptacji nie ma mowy bo byłem w gimnazjum gnębiony i n----------y, a teraz w robocie wszyscy mnie unikają bo jestem cichym zjebem który nie potrafi z nikim rozmawiać.
  • Odpowiedz
nigdy nie miałem żadnych kolegów

@Glock17: No to czemu teraz piszesz, jakbyś to z kobietami miał problem, gdy ty ogólnie nad nawiązywaniem relacji z ludźmi musisz popracować. Ale 24 lata to chlopie - jeszcze wszystko przed tobą i trzy razy ci się zdąży całe życie zmienić do trzydziestki xD Dopiero zaczynasz
  • Odpowiedz
Ale 24 lata to chlopie - jeszcze wszystko przed tobą i trzy razy ci się zdąży całe życie zmienić do trzydziestki xD

@wstanczyk: przez kilkanaście lat mu się nie zmieniło, ale zmieni mu się kilkukrotnie do 30
  • Odpowiedz
@Lukiak: To jest sprytny autodestrukcyjny mechanizm, jakimi nas mózgi częstują.
1. Wymyśl sobie jakiś cel, którego osiągnięcie całkowicie odmieni twoje życie i naprawi wszystko
2. Wmów sobie, że osiągnięcie tego celu jest nierealne
3. Nic nie trzeba robić, pora na csa
  • Odpowiedz
@wstanczyk: tak bo zdychanie w samotności i depresji która uniemożliwia ci normalne funkcjonowanie to taka fajna i wygodna rzecz że nie warto wychodzić z przegrywu.
Masz błędnie wykreowany obraz przegrywa który nic nie robi i tylko narzeka na wykopie. Nie wiesz co ze sobą robię aby polepszyć swoją sytuację a już wydajesz eksperckie diagnozy
  • Odpowiedz
@Glock17: Ogólnie kobiety mają dość łatwo, jeżeli są ładne. Mam tu na myśli pełno opcji, które się kręcą wokół i dają o sobie znać. Nie trzeba dosłownie nic robić. Kolejna sprawa, to lenistwo. Kobiety w dzisiejszych czasach, mogą sobie na to pozwolić. Często czas wolny to jest netflix. Dorobienie się czegoś własnymi rękami wśród kobiet to mega rzadkość, a wzięcie kredytu i spłacenie go samemu, to już totalna abstrakcja dla
  • Odpowiedz