Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +15
1250 zł brutto za wymianę oleju z filtrami i przegląd auta, a niech mnie dunder świśnie.

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz

Swoją drogą może być też tak, że to sygnał, że to nie jest najlepsza roślina
@oniricsunset: to niestety, wiem juz od dawna:(
teoria ciekawa, wedlug mnie, na pewno zgodna z faktami w duzym stopniu, aczkolwiek - w tych moich jazdach, bardziej kierowalbym sie ku niedotlenieniu, tym bardziej, ze trwalo to zawsze chwile, fazy po ziole zawsze mam normalne i dawno zadnego rollercoastera czy typowego bad tripa po trawie
Tylko idioci palą butle, wiadra itp.
Ziomek odcieło cię przez niedotlenienie, bo za długo trzymałeś chmurę.
@nocny-mirek: nie mow tak. butle, wiadra, to najlepszy wynalazek ze wszystkich imo do palenia, nic nie pobija, w moim subiektywnym odczuciu, tego zajebistego klimatu robienia butli i walenia gdzies na boichu z chlopakami autem
aha no i to grube niedotlenienie mozgu miales, uwazaj bo sobie glupi leb rozwalisz
@skarpetyodyna: wlasnie tez zauwazylem, ze lepiej bedzie chyba wtedy, kiedy przesiade sie na lufki i skrety. i to w sumie zrobie, bede palic ze skretow i tylko z lufy, no i zobacze, czy bedzie to
co ty gadasz XD skoro nie ma znaczenia, to spal sobie lolka z 0.3, a spal sobie gramowego, nie wiem skad ci sie to wzielo
a jak o faze chodzi, to ja po lolkach wlasnie zawsze mam wieksza sieke niz po wiadrze, logiczne, ze bardziej mnie ujara 0.5 tematu z lolka niz 0.1 lufka i z wiadra (wiadomo, ze jakbym ukrecil wiadro z 3 lufek