Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@j0shva: To po c**j jarasz? Ja mam 15 lat doświadczenia i zrób sobie badania głowy, bo każdy mój znajomy, które miał dziwne fazy po jaraniu to kończył w dziwny sposób.
To, co miałeś to Meksyk. Zresztą kolega wyżej napisał, że chodzi o niedotlenienie.
To samo możesz wywołać jak w bongo nabijesz konkretną ilość tytoniu.
Niemniej - Masz lęki, strasznie panikujesz i widać, że się do tego kompletnie nie nadajesz. Idź
  • Odpowiedz
@nocny-mirek: Zgadzam się. Sam waliłem potężne bonga (wiaderka mnie nawet nie klepały) i to nie ma sensu. Tolerancja bardzo szybko rośnie, kopie prosto w łeb i detoks potem jest niezwykle okrutny. Najlepiej dawkować dość rzadko i małe ilości. Przez bonga to paliłem piątkę dziennie i nie miało to żadnego sensu.
Mam 15 lat doświadczenia i dobrze piszesz. Autorowi tekstu tego nie przetłumaczysz, bo to przygłup
  • Odpowiedz
@j0shva: Spiąłem dupę to prawda, bo nienawidzę, gdy ktoś idzie przed siebie, wali łbem w latarnię, wstaje i robi to samo kolejny raz. Przepraszam, że Cię obraziłem, to było zbędne. Ale bez kitu pisales jak debil xd zwłaszcza, że bardziej doświadczone typy pisały Ci dobrze. Terapia Ci nic nie da i nie myśl o tym. Zmiana otoczenia, miejsca zamieszkania lub jakiś nowy cel Ci pomoże. Niektórym pomaga pójście do kościoła,
  • Odpowiedz
@j0shva: I tak jestem przejęty, bo bywają takie detoksy, że dwa tygodnie nic nie jesz, a rzygasz po wypiciu pięciu łyków wody. To właśnie dzięki tym wspaniałym bongom. Uwierz mi, że jeszcze dwa miesiące temu miałbym złoto na Cannabis Cup. Teraz mam przerwę, ale wiadomo, że prędzej czy później znowu będę coś bufać, ale na pewno nie bonga, bo to sieje spustoszenie w głowie oraz organizmie. Pisz na priv jak
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: lufkę montujesz dolnym końcem w korku i uszczelniasz papierem. Dobre uszczelnienie powoduje, że dym płynie z lufki do butelki laminarnym strumieniem, tym samym chłodzi się przy kontakcie z taflą wody. T przy miejscu kontaktu lufki i plastiku nie jest na tyle duża, aby powodować rozkład polimeru pod wpływem ciepła. Nie obserwuję się żadnych odkształceń materiału.
  • Odpowiedz