Aktywne Wpisy

turtledove +15
#bron #strzelectwo #prezent
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.

moll +73
Kolacjaaaaaa!
Placuszki bananowe, można brać po dwa.
Dodałam mało cukru, więc takie nie za słodkie są
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
Placuszki bananowe, można brać po dwa.
Dodałam mało cukru, więc takie nie za słodkie są
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie

źródło: 1000015228
Pobierz
źródło: 396950505_1054034965982857_6687452627788721727_n
PobierzXd
@WladcaSlimakow: dysdebilię. W dobie powszechnych wbudowanych słowników w klawiatury trzeba być debilem i robić to celowo, żeby pisać w ten sposób.
Paradoksalnie ja miałem stwierdzone wszystkie dyse, ale przez to, że jako młody człowiek pochłaniałem książki hurtowo, błędów ortograficznych nie robię niemal w ogóle - może jakieś interpunkcyjne czy składniowe i to raczej też rzadko. Obawiam się tylko, że rozleniwienie które idzie w parze ze słownikiem w telefonie sprawi, że zacznę te błędy robić.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_cd22tawQBFBxoXz6zRb1ar5fqvI1aO22
Pobierz@Kremufka2137: Nawet nie wiesz, jak bardzo instrumentalnie ludzie potrafią traktować szkołę. Pamiętam klasyczną zasadę Zakuć, Zdać, Zapomnieć, ale życie pokazało, że istnieją ludzie, którzy traktują wiedzę szkolną jak jezyk w przemówieniach publicznych- w trakcie wiedzą, pamietają i wykorzystują to czego się dowiedzieli, ale minutę po zakończeniu konieczności- wracają do stanu kompletnej ignorancji. Trochę jakby dla nich mówienie po polsku było jak