Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2:

czytaj dziś znów zaczęłam gderać

znów zaczęłam gderać

ZNÓW

PS. A i tak w końcu go zdradzi bo "byłam taka samotna ty bez przerwy tylko w pracy" i znienawidzi (bo słaby i popychadło).
  • Odpowiedz
@ATAT-2: u nas nie ma opcji by chlop odpoczął, ma z---------ć. Ha-tfu. Nic mnie nie przekona że warto być z kimś kto ma takie podejście, bo jej się wymarzyło. Chłopy ogłupione, zaślepione, szukają swojej wartości w zadowalaniu kogoś i nazywają to miłością.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: To co wnioskuję, nie muszą być wszystkie na raz:
- kolo chce zbudować do końca dom by móc czillować później i mieć czas dla rodziny, to jest inwestycja
- robi bo mu stara truje dupe
- żonka prędzej czy później się w----i, że jej nie poświęca uwagi i zacznie go zdradzać
- najgorszy typ człowieka, musi cięgle z---------ć i w pracy jak siedzi to w-----a też współpracowników
  • Odpowiedz
@ATAT-2: facet na zawał pierdyknie, nie zycze mu tego, od malego zrobili z niego parobka i nie zna innej mozliwosci, teraz baba siedzi mu na glowie, niech sama sie ruszy, jej sie nudzi to wymysla problemy. Znam ludzi, co po chorobie od razu zapier... w domu, nie odpoczna, a pozniej do piachu.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Generalnie każdy może sobie spędzać czas jak chce, również grać na pleju, ale jak dla mnie to spędzanie czasu tak żeby coś z tego wynikało, coś po tym zostało z czego można się cieszyć, jest lepsze i daje uczucie satysfakcji zamiast głodu kolejnych wrażeń.
Jak mniemam post facetki jest interpretowany w ten sposób, że chłop jest pod pantoflem, jest izolowany i nie ma czasu dla siebie, ale z tego
  • Odpowiedz