Aktywne Wpisy

Tyrande +218
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +53
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNależy przepracować dzieciństwo, żeby odblokować tryb dorosłego.
Natomiast sam uważam się już za 'real adult' bo dużo w życiu już przeszedłem i osiągnąłem wiele z tego co chciałem, dzieci, dom, sukcesy zawodowe, i wręcz często uważam się za kogoś ja wyższym poziomie od 40, 50, 60 latków
Są różne nurty psychoterapii, w podejściu psychoanalitycznym i psychodynamicznym analizuje się przeszłość, żeby pracować nad reakcjami/wzorcami zachowań w teraźniejszości, natomiast w nurcie poznawczo-behawioralnym idzie się w kierunku zmiany reakcji na konkretne zdarzenie i nie wchodzi się tak głęboko w przeszłość. Druga sprawa, z psychoterapeutami jest jak z innymi ludźmi, nie każdy nam będzie odpowiadał i my także nie podejdziemy każdemu, jak ktoś sugeruje zmianę, to lepiej posłuchać
@naksu: porozmawiaj z chatem gpt czy Bing Chat, jak Ci to coś pomoże to powiedz swojej psychoterapeutce, że rozmawiałeś z chatem, nie bał się i jest to Twoja ostatnia wizyta u niej XD
źródło: IMG_20231031_200900
Pobierz