Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +21
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
ale też słabo jak masz np 28 lat i pisze do ciebie jakiś dzieciak 18 lat xd
Oczywiście to bzdura - facetow jest zwyczajnie zbyt dużo w relacji do kobiet
@pamareum: po 25 moze ok, ale po 30 lvl mezczyzni wygladaja "lepiej" niz wczesniej tylko jesli robili cos czego wczesniej nie robili, np poszli na silke. W innym przypadku wygladaja po prostu dalej dobrze, a nie lepiej. I
Już pomijając kwestie urody to po prostu z wiekiem jest trudniej te kobiety jakos sensownie poznawać na żywo jak się nie jest jakimś dużym ekstrawertykiem
Prime wglądu chłopa to właśnie 23-25 zazwyczaj, nie bez powodu w teen dramach nastolatków grają goście 25 lat
A jak ktoś jest średnio atrakcyjny to czegoś takiego jak prime nigdy nie miał
@Kruweczka: a skąd wiesz ile kto ma lat na ulicy? Może myślisz że to 30-40 latki a mają 50 tak naprawdę? xd
Komentarz usunięty przez autora
Bo na apkach to nie wolno się przyznawać Miras. Pytasz się 5 losowych różowych które cię nie znają (np. na przystanku, w sklepie oczywiście nie tak od razu tylko po małym small talku) na ile lat wyglądasz, wyciągasz średnią od której odejmujesz jeszcze 3 lata i tyle wpisujesz w apce. Mi wyszło
@mirko_anonim: W daaawnych czasach (10/8 lat temu) laski leciały na faceta który nadaje się na głowę rodziny i jest w stanie zapewnić zasoby - bo kobieta sama tych zasobów sobie nie umiała ogarnąć na takim poziomie jak to zrobi partner z jej wsparciem.
Dzisiaj nie dość że laski mają
@Dietetyq: nie zapomnę jak jednej typiarze z pracy, atrakcyjnej 35-latce "koledzy" o---------i za darmo praktycznie cały remont mieszkania (oczywiście kupione przez rodziców). Ona sama zaś zajęta była skakaniem po przystojnych patusach, robieniem za kochankę dla żonatych Oskarków czy laskę do umilania pobytów zagranicznym kolesiom pod 40, gdy wpadali na delegację do polskiego oddziału korpo. Tak jak piszesz, po co takiej babce jakiś beciak na stały związek.