Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +513
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +62
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

Chcę sobie zrobić syfon z wyginanej harmonijki.
#majsterkowanie #hydraulika #budownictwo #remontujzwykopem #lazienka #castorama #mieszkanie
źródło: temp_file1635962719496822622
Pobierzale swoją co to znaczy że ty chcesz zrobić syfon z giętkiej rury? syfon to jest takie coś w czym stoi woda żeby nie dupcyło z kanalizacji a ty chyba chcesz zrobić odpływ bez syfonu xD
źródło: alcaplast-rura-do-syfonu-zlewozmywaka-64-z-dwoma-przylaczami-a44m-o40
Pobierzźródło: temp_file1515797120788827232
PobierzJak masz mało miejsca to zamiast zwykłego załóż "małogabarytowy" , albo taki to ma to "U" albo "butelkę" bliżej ściany a nie bezpośrednio pod zlewem.
@runnerrunner: Nie rób sobie syfonu z wyginanej harmonijki.
@runnerrunner: No to kup normalny syfon z odkręcaną rewizją. Usuwanie brudu ze wszystkich zagięć takiej harmonijki na pewno nie pasuje do kategorii "szybkiego czyszczenia".
Tak patrzę jeszcze na fotkę i ty tam masz jeszcze jedną harmonijkę dalej? Odpływ w ścianie jest gdzieś dalej?