Aktywne Wpisy

Wygryw_z_wyboru +58
Po ponad 3 latach oczekiwania dostałem w końcu telefon z Kruka. Zdziwiłem się bo chodziło o model który zamówiłem niedawno (kwiecień 2025), Oyster Perpetual 36. Podobno to była druga sztuka w tym rozmiarze którą otrzymał salon przez te 11 miesięcy. W rozmiarze 41 nie dostali do tej pory ani jednego.
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
źródło: 1000202769
Pobierz
pyra1990 +6
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz

@Njal: No mówię, że niektórym się przegrzało. Pomijając już fakt, że przypisujesz jakieś grupie ludzi wspólne, negatywne cechy (ato uuuu dyskryminacja) to nawet nie rozumiesz co to słowo znaczy :P
@Njal: Głosowanie na Konfę jest zyebane bo wprowadza się do polityki degeneratów i nie ma się co z tym sprzeczać, ale gwarantuję Ci, że przeciętny wyborca Konfederacji nie myśli w sposób jaki opisałeś. Tak było z 10 lat temu za hardej kucerji, ale obecnie ludzie potrafili nie wiedzieć o tym, że
@Njal: No to taki widać mamy poziom "nauki". Pewnie taki sam agent to recenzował jeśli to magisterka lub doktorat. A później będzie zdziwienie "ale jak to nie mogę jeździć samochodem?", "wiadomość nie wysłana? przecież nie jestem terrorystką, żeby mi ktoś wiadomości recenzował", "dlaczego nie mogę polecieć samolotem, przecież nie rządzą nami żadni faszyści, którzy by wszystkiego zabraniali,
Tak no zabronio jezdzic autem, daltego bede glosowal na oszolomow. Posrodku nic nie ma xD
@Njal: a nie skończyłeś przypadkiem prawa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"A taki fajny byl" - neuropki wszak twierdza ze wyborcy Konfy to same przegrywy, incele i piwniczaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)