Aktywne Wpisy

l3gend +158
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +17
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

źródło: 236868_gdy-musisz-w-kolko-czytac-te-sama
Pobierz@pionas1337: @Szarlej47 Ja dostaje na luzie zapas na kilka miesięcy. W zależności od dawki cena to od ~45 zł do ~135 zł za 30 tabletek. Co do tolerancji to pomaga robienie przerw, np. na weekend, urlop, święta itp. Plus są inne leki ale akurat w moim przypadku średnio działają.
@TheDziobaker i jak działają te tabletki?
Sen nadszedł błogi, nieprzenikalny, a książka przestała mieć znaczenie.
@mtgosciu: Tak tak, w latach 90 TikTok mi zrył banie xD Weź zachowaj swoje mądrości dla siebie.
@hadrian3: Jesteś bardziej skupiony, spokojniejszy, łatwiej jest Ci się zmotywować do działania. Ogólnie życie staje się nieco łatwiejsze. W ogóle ciekawe jest to, że u osób z ADHD stymulanty mają odwrotny
Ja w podstawówce rzucałem książkami w nauczycieli a rodzice wysyłali mnie na jakieś obozy na których miałem się uspokoić a ani oni ani psycholog szkolny nie wpadli na to, że to ADHD. No ale w latach 90 w Polsce uważano, że ADHD to bzdura. Dopiero jakiś znajomy mi
@niebadzogrem: ale to tez ma znaczenie. Jezeli nie jestes w stanie przeczytac nudnej ksiazki a tylko naprawde ciekawe rzeczy no to wg mnie pasuje pod adhd
@TheDziobaker: mnie kiedys redbul uśpil xdd