Aktywne Wpisy
Boski_Emil +873
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby

Lolenson1888 +336
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy

@pionas1337: @Szarlej47 Ja dostaje na luzie zapas na kilka miesięcy. W zależności od dawki cena to od ~45 zł do ~135 zł za 30 tabletek. Co do tolerancji to pomaga robienie przerw, np. na weekend, urlop, święta itp. Plus są inne leki ale akurat w moim przypadku średnio działają.
@TheDziobaker i jak działają te tabletki?
Sen nadszedł błogi, nieprzenikalny, a książka przestała mieć znaczenie.
@mtgosciu: Tak tak, w latach 90 TikTok mi zrył banie xD Weź zachowaj swoje mądrości dla siebie.
@hadrian3: Jesteś bardziej skupiony, spokojniejszy, łatwiej jest Ci się zmotywować do działania. Ogólnie życie staje się nieco łatwiejsze. W ogóle ciekawe jest to, że u osób z ADHD stymulanty mają odwrotny efekt i
Ja w podstawówce rzucałem książkami w nauczycieli a rodzice wysyłali mnie na jakieś obozy na których miałem się uspokoić a ani oni ani psycholog szkolny nie wpadli na to, że to ADHD. No ale w latach 90 w Polsce uważano, że ADHD to bzdura. Dopiero jakiś znajomy mi to