Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Zawsze będziesz samotny, bo nie możesz wejść w świadomość drugiego człowieka a ten drugi człowiek istnieje tylko jako wyobrażenie w twoim umyśle. Tak samo ty istniejesz w umyśle innych jako wyobrażenie i mogą cię lubić za osobowość, zachowania ale tak naprawdę to tylko ich wyobrażenie o tobie, a nie realna prawda. Nikt nie lubi drugiego człowieka bezinteresownie za sam fakt istnienia i bycia człowiekiem. Wszelkie związki, znajomości, przyjaźnie są
  • Odpowiedz
@mirko_anonim mi tam sie calkiem dobrze zawsze żyło samemu, jestem typem samotnika, lata spedzone samemu, nigdy nie mialem potrzeby "odezwac sie do kogos". Obenie jestem w związku ponad 3 lata, ale dobrze wspominam okres w ktorym bylem singlem.
  • Odpowiedz
@slawencjusz: mi dzięki siłowni teść wzrósł o prawie 100% (nie żeby był na jakimś wielkim poziomie startowo xD)

Na tym polega DYSCYPLINA, że pomimo tego że czegoś nie lubisz to to robisz bo daje ci realne zyski. Tak jest z siłownią. NIGDY nie miałem ochoty na trening co nie zmienia faktu że go po prostu robie często w wielkich bólach mentalnych.

Nigdy nie będzie sytuacji w której sam z siebie
  • Odpowiedz
Widzisz same nierealne wzorce, wszyscy uśmiechnięci, bogaci

@mirko_anonim: dlatego powstało anime gdzie główny bohater to hikikomori wciągnięty przez komputer, albo kategoria okruchy życia gdzie życie życie nie jest podkolorowane i jak chłopak zagada do dziewczyny to nie znaczy, że będą razem.
  • Odpowiedz