Aktywne Wpisy
Novameh +116
Mówcie co chcecie, ale to jeden z najlepszych trailerów gier ever
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
Macielskojewski +204
W 1996, w moim rodzinnym Sanoku na Podkarpaciu, odbył się koncert Coolio.
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Jak rok temu podpisywałem umowę internetu z @UPC_Polska, na umowie było:
- do 1gbit d/l
- do 100 mbit u/l
Świątek, piątek czy niedziela, nie ważne od pory dnia i nocy, miałem średnio te 900/100, czasami download był pod ten 1gbit. UPC potrafiło wywiązać się z umowy wzorowo, jak nigdy dotąd. Przez miesiące cieszyłem się jak dziecko, że w końcu mam internet który działa jak powinien, że w końcu ISP nie robi ze mnie debila. Aż tu przyszedł dzień, kiedy najgorsza, najbardziej syfiasta firma przejęła UPC.
Od czasu jak @play_polska przejęło UPC, nie przekroczyłem magicznych 650 mbit d/l. Ja się pytam - co do k---y.
Jest to jawne obniżenie transferu o 30%, czy mogę to komuś zgłosić? Już nie wspomnę, że nie mogę normalnie porozmawiać z technikiem na infolinii to pieprzony BOT TELEFONICZNY nie pozwala mi się z nim połączyć. Wnerwia mnie już to niemiłosiernie.
@play_polska j---ć was złodzieje i oszuści, niech ja tylko znajdę organizację czy urząd który będzie w stanie dobrać się wam do d--y a dedykuję nielimitowaną ilość czasu żeby zatruć wam życie.
Speedtest sprzed chwili. Na łączu nie było niczego, test robiony na czystym systemie windows (mini-serwerek, wszystkie usługi wyłączone), wszystkie pozostałe urządzenia rozłączone z poziomu routera (kable odłączone, wifi wyłączone) więc nie było możliwości przekłamania testu.
@play_polska To dajcie mi numer bezpośredni a nie do tego upośledzonego bota który robi wszystko żeby się nie połączyć z konsultantem czy technikiem.