Aktywne Wpisy

N-Avoie +133
Jak zwykle wchodzę z rana przy kawie w gorące, żeby się porządnie wkvrwić z rana, pierwszy post to ten wyżej, 3 posty niżej ten drugi. No jaki kontrast, mimo, iż plusów ma całe szczęście więcej ten pierwszy (co jest ostatnim sygnałem, że są tu jeszcze LUDZIE i że warto się z rana wkvrwić, bo jest Ci ludzie są w stanie coś sensownego czasem napisać).
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
źródło: 1000007509
Pobierz

sonig +94
Zawsze lubiłem sobie wypić piwka w weekend, smakują mi i taki lekki rausz jest przyjemny, zwłaszcza po weekendowych górskich wyprawach czy robocie przy drewnie. I tak sobie piwkuję już kilkanaście lat, z rozsądkiem, umiarem, nigdy nie miałem przez to żadnych nieprzyjemnych sytuacji. Dla mnie totalną abstrakcją jest, że a-----l przejmuje nad kimś kontrolę, ale to pewnie zależy od indywidualnej sytuacji konkretnej osoby. W każdym razie nie lubię pijaństwa, ale też demonizowania alkoholu.

Ta na którą zezwala
Antykoncepcja służy do kontrolowania płodności i mozna jej z powodzeniem używać.
Trwała. Wystarczy przeczytać to co wrzucił OP przed komentowaniem
Kto mówi o refundacji? To jest w Polsce ZAKAZANE. Powiesz mi
Jak ktoś ma 20 lat i to sobie zrobi, choćby pod wpływem środowiska czy aktualnych poglądów, to za 15 lat, kiedy będzie już inna osoba, odbiera sobie całkowicie możliwość zostania rodzicem. Oczywiscie winne temu byłoby państwo, dawać odszkodowanie.
Możnaby rozważyć udostępnienie tego zabiegu w ramach prywatnych i płatnych usług z
@ciemnienie: Jezu, czemu ty tak zawsze musisz odwracać kota ogonem. To samo jest z aborcją, nie chcesz się przyznać do zamordyzmu, więc zawsze próbujesz zacząć od płacenia państwa za to. Problemem jest to że jest to NIELEGALNE i za swoje pieniądze nie mogę tego zrobić
@ciemnienie: potrzebny dowód, a nie twoje urojenia. Skoro chcesz zakazywać wszystkim, pewnie masz niepodważalne dowody że dzieje się to nagminnie (bo już wiemy, że wyjątki i marginalne przypadki cię nigdy nie ineteresują
Uszczelnia i usprawnia się egzekucję alimentów, ale wiele tych dzieci narodziło się bez specjalnej chęci tych ojców.