Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz
Arthizo +48
799 + 1 = 800
Tytuł:
Autor:
Gatunek:
Ocena: ★★★★★★★★★
Tytuł:
Władca Pierścieni Drużyna PierścieniaAutor:
J.R.R. TolkienGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★★
źródło: Wladca-Pierscieni-Druzyna-Pierscienia-_bn19988
Pobierz

Z tego w sumie tylko crystal był względnie skierowany na Polskę
I tak dużo gorsze niż telele
A czy gorsze to różnie, mi Tele gorzej działało, niż Crystal.
Naprawdę trzeba wszystkim jak krowie na rowie ?
Przetestowałem wszystkie dostępne na usevq i wróciłem ostatecznie do teleele
Jak piszesz dwuznacznie, to trzeba wytłumaczyć prościej.
Myślałem, że miałeś na myśli usługę "specjalnie dla Polski".
Napisałem że tylko crystal był względnie skierowany na Polske i dokładnie to to oznacza xD
Nie traktuj tego jako grammar police, czy coś.
Wiem że niektórzy tu na tele narzekają, ale nic nie zacina, archiwum działa elegancko, kanały normalnie w fhd są i 50fps w dużej części, epg.ovh działa bez poprawek co nie jest takie oczywiste w chińczyku
Place cryptovoucherem zawsze po 12 EUR na 4 miesiące i w godzinkę mam doładowane
Wszystkie popularne testowałem, crystala 3 miesiące używałem i jednak tele jest najlepsze przy cenie 3e/mies
Wystarczy poszukać w internecie kwestia 10 minut cenę znasz
Sorki ale może jeszcze mam za ciebie kupić i wrzucić ci w program a pan jedynie łaskawie obejrzy? ( ͡° ᴥ ͡°)
I to żadna tajemna wiedza wykazałbyś sie odrobiną wysiłku to byś wiedział jakie jest źródło
Następnym razem jak będziesz chciał zabłysnąć to posyp się brokatem xD
Ale ja ci napisałem gdzie znaleźć tylko ty jesteś na tyle tępy że oczekujesz gotowca zamiast wykazać się odrobiną wysiłku i poszukać
Twój problem nie mój siedź u tego ruska #!$%@?