Dyskusja z merytorycznym i obiektywnym "ekspertem". Najzwyklej w świecie zapytałem go o krater uderzeniowy widoczny na zdjęciach z parkingu szpitala. #izrael #palestyna #wojna
No właśnie nie czaję czemu on tak megamocno stronniczo i propalestyńsko do wszystkiego podchodzi - co by szkodziło przedstawiać, opisywać i analizować fakty zamiast opiniować wszystko i to jeszcze z takim zacietrzewieniem jak on prezentuje że stara się udowadniać swoją tezę w kolejnych wpisach. Powiem szczerze że trochę ostudziło to we mnie chęć czytania i słuchania typa, może i ma ekspercką wiedzę ale najwyraźnie prezentuje wszystko z jednego punktu widzenia, z jedną
@Irlfit: Tutaj swego czasu połowa tagu #syria miała u niego bloka, bo na wytknięcie błędu czy spytania o źródło reagował blokiem. Pan ekspert z TT z bardzo kruchym ego i syndromem oblężonej twierdzy od lat
@Irlfit: nie dziwie się ze was blokuje bo wszyscy pulsujący macie iq na poziomie podeszwy od buta. B---a/rakieta może być odpalona NAD celem o czym często świadczą chociażby próby nuklearne. Tu jeszcze gratis zanim się posracie elo
@Golodupcow: Przyjrzyj się eksplozji na twoim filmiku. Pocisk typu airburst spowodowałby ogromne zniszczenia w całej okolicy, jednak na zdjęciach z góry nic takiego nie widać, budynki są w stanie praktycznie nienaruszonym, na roślinności ledwie widać jakiekolwiek ślady, a samochody (które wg teorii o pocisku airburst miałyby wgniecione i poszatkowane przez odłamki dachy) są wyłącznie spalone. Połączenie nagrań z eksplozji i zdjęć jej efektów, przybliża do teorii o upadku wadliwe rakiety
@Golodupcow: Tu masz jeszcze jedno zdjecie, dzień po "nalocie". Detonacja airburstu poważnie uszkodziłaby wszystko w okolicy, tutaj nawet fotowaltika jest ledwie ruszona.
@Irlfit: Nie zgodzę się z wami, w ostatnim filmie na ten temat sam przyznał, że najwięcej skorzystał na tym wybuchu Hamas, ale co było przyczyną i tak się raczej nigdy nie dowiemy.
#izrael #palestyna #wojna
źródło: JiAFkPF
Pobierzźródło: F8tvgyiWoAAWqdM
Pobierztaką odpowiedź na jego temat dostałem pod postem, za który też wyłapałem blocka xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPowiem szczerze że trochę ostudziło to we mnie chęć czytania i słuchania typa, może i ma ekspercką wiedzę ale najwyraźnie prezentuje wszystko z jednego punktu widzenia, z jedną
źródło: 20231019_151734
Pobierzźródło: 20231019_152744
Pobierz