Aktywne Wpisy
Techguy91 +99
Kiedy widzę, jak ludzie klaszczą uszami kiedy rząd podnosi płacę minimalną to wiem, że mam do czynienia z debilami.
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej

JanuszKarierowicz +292
Działacze KO są tak samo zdemoralizowani jak ci pisowscy. Wejdą w nową sytuację jak w masło, obsiądą stołki, przejmą insytutcje, będą dalej trzymac ludzi na aresztach tymczasowych, itd. Jedna różnica w tym, że o wielu tych sprawach się nie dowiecie po TVN już o tym nie powie.
#pis #wybory
Komentarz usunięty przez moderatora
Wystarczy sobie przypomnieć Staruchowicza, który był nazywany "osobistym wieźniem Tuska". Przy obecnej polaryzacji i degradacji którą uczyniło PiS dla standardów, będzie jeszcze gorzej.
Oczywiście zamiast głosować na jakieś nowe siły jak Konfederacja, czy Bezpartyjni, to dalej będziemy kręcić sie w kółko.
Ja chce porządku w telewizji publicznej.
O Demoralizacji też p--------z jak zbity czopek Mentzena.
to się leczy
@robert_malkowicz: ale-to-to-samo-meme.jpg
Tak samo kłamstwa prywatnych mediów i publicznych. Jedyna różnica że na jednych jeszcze łożysz w podatkach, ale sama karygodność czynów jest taka sama.