Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +104
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +357
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#wybory
@memento_mori: w zawoalowany sposób przyznałeś się do tego, że jesteś wybitnie podatny na marketing polityczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów"
A. Ainstein
Na wypadek gdyby ktoś brał na poważnie polskich wyborców. xD
czy zdaniem takiego politycznego pingpongisty jak ty źle zrobiłem, bo mój głos ma znaczenie?
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów"
A. Ainstein
Na wypadek gdyby ktoś brał na poważnie polskich wyborców. xD
@Morozov @Kutafonix215
Teraz przyjechał ten europejski dziadek, na którego widok wkurza się babcia, haha ale smieszny, a do tego jeszcze nie lubi tych złoli przez których płakała twoja wydziarana koleżanka juleczka, która w wieku 15 lat uciekła od starych do swojego 27-letniego mena.
Ewentualnie jeszcze stary się ci odpalał przed TV że mu biznes niszczą, bo skarbówka
Ciekawe, jaką pamięć i w ogóle czy mają jakąś wyborcy PIS. Jak oni sobie sklejają ten świat, że afery, kradzieże i wszelkie świństwa władzy ich nie ruszają.
@memento_mori: czyli wtedy na pis, teraz na po a za 4 lata znowu na pis ( ͡° ͜ʖ
@poczucie_przemijajacej_srody: ja nazywam to treningiem. Poza tym nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki.
@tellet: pudło :-) konfederacją się brzydzę, z "wolnościowcami" rozstałem się jeszcze przed ich mariażem z narodowcami, a za Tuska to robiłem studia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale zawsze bawi mnie wypominanie wieku, zwłaszcza gdy jest tak dalece nietrafione
edit: a i byłbym zapomniał! w tych wyborach wcale nie głosowałem na KO, ale