Aktywne Wpisy

MG78 +149
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #programista30k
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie

W tym czasie zmieniałem robotę 5 razy, dwa razy otarłem się o wyplenię zawodowe.
Coraz trudniej łapie nowe rzeczy, ale jestem ciekaw kiedy dotknę sufitu albo mnie w--------ą xD
#programowanie #programista15k #chwalesie
Wiem ze teraz ludzie przed 30ką osiągają taki lub wyższy poziom. Niemniej, koniunktura w 2012 roku dla wchoodzących na rynek wyglądała bardzo poodobnie jak obecnie z tą różnicą, e wchodziło się za stawkę blisko minimalnej krajowej
@miodeksmrodek: 20k netto b2b? To jakies 16k na rękę. Przejrzyj ten wątek, dajesz się robić nieźle, tyle to sie ma po 4-5 latach xD Ludzie co mają 10-11 lat to na spokojnie 25-30k netto b2b
https://4programmers.net/Forum/Kariera/233131-ile_zarabiacie
Patrząc na wyniki wybór, nie musze wyjeżdżać ( ͡° ͜ʖ ͡°)