Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
jak znaleźć chłopaka obracając się tylko w damskim towarzystwie? w moim liceum większość to dziewczyny w moim i starszych rocznikach. chlopakow jest więcej w młodszych rocznikach. nie mam duzo kontaktu z chłopakami ogolnie przez to.
#rozowepaski #zwiazki #damskiprzegryw

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@mirko_anonim
1) jakikolwiek portal randkowy 4 cyfrowa liczba zainteresowanych
2) wykop 2-3 cyfrowa liczba zainteresowanych
3) przez koleżanki może któraś ma brata albo kogoś
4) wyjdź do klubu z koleżankami napewno ktoś się znajdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie sluchaj go i nie instaluj apek. Tylko sie n---------z. Sugeruje podjecie studiów i inżynierskich jesli masz taka mozliwosc. Nie musisz zostac do konca. Sugeruje siłownie. Sugeruje wspolnoty koscielne, chociaz moze byc duza konkurencja. Ewentualnie zbory, dowolne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na razie daj sobie spokój ze związkiem, skoro nikt się sam nie pojawił to nie szukaj na siłę. Chcesz trochę męskiej atencji to wejdź w dyskretny układ że sponsorem, sporo zarobisz i będziesz adorowana. Jeśli to nie dla cb to po prostu ucz się i zajmuj własnym rozwojem, chłopak się znajdzie naturalne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: hit odpowiedzi, znajdz sponsora albo idz do kosciola xD
ogolnie liceum to dobry poczatek na zaczynanie znajomosci mesko / damskich ale to nie koniec swiata jesli nikogo nie poznasz, jesli jestes choc troche atrakcyjna na miejscie latwiej znalezc chlopakow, mozesz tez zaczac jak juz masz jakies parcie na hobby ktore wykonuja czesto faceci, pojdz na silownie, tam na pewno ktos zagada jak sie tylko usmiechniesz do niego
  • Odpowiedz
@zbrodnia_i_kawa chodzenie na studia inżynierskie by znaleźć męża to jedno wielkie xD byłam na takich studiach bo chciałam a nie po to by znaleźć męża i koleżanki z roku maja chłopaków czy mężów z zupełnie innych uczelni niż tam gdzie studiowały bi chodziły na imprezy studenckie a do tego można studiować cokolwiek na danej uczelni co może nas bardziej interesuje i nie blokuje miejsca osobie co serio chce iść na studia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja bym raczej zapytał "jak nie znaleźć". Większość dziewczyn, które znam praktycznie non stop są gdzieś zapraszane, ktoś do nich pisze, podchodzi na żywo i zagaduje. Dosłownie wszędzie - na studiach, w pracy, w pubie, w kawiarni, na ulicy, w klubie, koło klubu na papierosie, na wyjściach z różnymi znajomymi.
  • Odpowiedz