Aktywne Wpisy

moll +193
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +150
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

jak znaleźć chłopaka obracając się tylko w damskim towarzystwie? w moim liceum większość to dziewczyny w moim i starszych rocznikach. chlopakow jest więcej w młodszych rocznikach. nie mam duzo kontaktu z chłopakami ogolnie przez to.
#rozowepaski #zwiazki #damskiprzegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1) jakikolwiek portal randkowy 4 cyfrowa liczba zainteresowanych
2) wykop 2-3 cyfrowa liczba zainteresowanych
3) przez koleżanki może któraś ma brata albo kogoś
4) wyjdź do klubu z koleżankami napewno ktoś się znajdzie
ogolnie liceum to dobry poczatek na zaczynanie znajomosci mesko / damskich ale to nie koniec swiata jesli nikogo nie poznasz, jesli jestes choc troche atrakcyjna na miejscie latwiej znalezc chlopakow, mozesz tez zaczac jak juz masz jakies parcie na hobby ktore wykonuja czesto faceci, pojdz na silownie, tam na pewno ktos zagada jak sie tylko usmiechniesz do niego
źródło: a1kLDz1j_700wv_0
Pobierz