Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm, pewnie, że robią wtedy oh i ah, bo to dla nich taki sam wysiłek jak dla mnie zawiązanie butów, a jeszcze oczekują, że będą tak samo wielbione, bo chłop żeby robić oh i ah musi być 10-krotnie lepszy od baby i rzadko, który może pozwolić sobie na "sznurowanie butów" z powodu swędzenia prącia, jeśli nie jest w związku.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Wiesz, Ty masz z nich bekę bo tak naprawdę często wychodzi zakłamanie tj. każdy tak naprawdę gra pod siebie, nie interesuje ich jakaś wielka równość tylko takie wypozycjonowanie siebie żeby z jednej strony mieć przywileje ale z drugiej uniknąć obowiązków.

Z drugiej strony, one mogą mieć bekę z facetów JAK WIELE są oni w stanie oddać za kontakt z babą xd

No przecież pomyśl sobie czy Ty byś jakoś turbo szanował
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @Dietetyq, tak, wiem, że one jedynie dbają o swoją dupę. Chłop to przynajmniej potrafi przyjąć wady i zalety jakichś swoich decyzji. A baba? Ona nie zna czegoś takiego jak konsekwencją. No chyba, że konsekwencja szukania chada.

@programista15cm, no śmiej się, śmiej, a potem wejdź na apkę i ustaw się na ruchanie. Ciekawi mnie ile czasu więcej będziesz musiał poświęcić na to. Zresztą ty jesteś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @programista15cm, no, a teraz porównaj to z babami i tym co napisałem,, że 10 razy bardziej trzeba się starać. Typie, chciałeś mi się tu pochwalić jaki to żigolo jesteś, a nawet nie wiesz, że tylko potwierdziła to co napisałem.
Idź brandzluj się innym tym, że masz yebanie jak pizzę xD

• Odpowiedz