Wpis z mikrobloga

Ale mam bekę jak sobie przypomnę siebie z liceum xD Chłop się uganiał za jakimiś Martami i Karolinami, które wydawały się boginiami.

@mirko_anonim: W liceum xd? Aż się chce napisać to bezbekowe "ok oski" xd

Jeszcze jazda samochodem i dysponowanie
  • Odpowiedz
Jeśli teraz jesteś nastolatkiem, który nie należy do grupy najgłośniejszych na korytarzu, to nie daj sobie wmówić, że jesteś gorszy. Pracuj nad sobą i realizuj własne cele. Jest prawdopodobne, że kiedyś tamci będą ci bramę otwierać.

@mirko_anonim: w tym akurat jest dużo prawdy - im ktoś glosniej w szkole krzyczał i zwracał na siebie uwagę, tym gorzej skończył w dorosłym życiu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja byłem typem odrzucanym przez innych w szkole. Nie jestem osobą z aspergerem i aspołeczną (bez takiej diagnozy). Pochodzę z trudnej rodziny. Aktualnie zapowiada się na to, że faktycznie mogę coś w życiu osiągnąć i być w jakimś stopniu sławny. Może się to oczywiście zmienić, ale szanse są.

Możecie się śmiać, ale podejrzewam, że ludzie w latach szkolnych czuli zagrożenie z mojej strony i mnie spychali w dół,
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic: ja nie zacząłem tego tematu, widziałem tylko że kolega op miał podobne przemyślenia,

Zresztą polki to najtańsze k*rwy w UK, dają każdemu ciapatemu za darmo,
A taka Amerykanka, to ma szacunek do siebie, testo miał dużo racji
  • Odpowiedz