Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kiedy zejść z odbloku? Jak już LH i FSH będą wysokie? Czy musi minąć jeszcze czas?

Bo teraz po 3 tyg mam LH 16 FSH 8 i test 1090 i nie wiem czy nie kończyć tego klomida złego i niesprawiedliwego

#sterydy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Szeryf z tego wynika, że nie można przy odbloku brać jednocześnie np tamoxa z HCG (blokuje hpta) a to nieprawda bo można xD i nawet lepsze rezultaty całe te

PS jeszcze dłuższy ten odblok zrób. Czemu tylko 3 mies może rok
  • Odpowiedz
@Moryc_Jajko:
1. Gdzie jest napisane że nie możesz brać tamoxifen i HCG jednocześnie (step 3 dosłownie sugeruje zastosowanie obu)
2. HCG blokuje HPTA
3. Odblok robisz tak długo aż przywrócisz LH, FSH i test do widełek, może to trwać 2 tygodnie a może trwać pół roku. Nie ty sobie decydujesz czy zrobisz go w 2 czy w 3 tygodnie.
  • Odpowiedz
@Kasahara ja ten odblok wieloktornie widzialem, czytalem - ale moze jestem w fazie gdzie wiecej sie czyta niz robi. Nawet z tych wykresow wychodzi ze po propie e2d potrzebujesz ~20 dni zeby spadl wplyw zewnetrzengo do 0

@Pan_Szeryf: @Kasahara jak to jest z tym propem i entanem? Bardzo czuc na propie te wahania testa? moze to dobrze? przez to jest ta mityczna mniejsza retencja?
  • Odpowiedz
@Kasahara Wyjaśniał to w swoim filmie ale nie analizowałem go, może powinienem
https://www.youtube.com/watch?v=Ui9DOGEqDi4

@programista15cm Mit (chyba że stosujesz co 3+ dzień wtedy wahania hormonów w przypadku propa zwiększy skutki uboczne).
Wziął się najprawdopodobniej z tego że jak ktoś bije codziennie propa to będzie miał mniejsze skutki uboczne (w tym retencje wody) niż jak enena e3.5d

NPP i deka. tren ace i tren enan to samo
  • Odpowiedz