Wpis z mikrobloga

• 0
@mirko_anonim zdarzyło mi się kilka razy samemu pójść do kina wydaje mi się też to całkiem normalne.

Ale na jakieś jedzenie czuje strach mimo że nie widzę w tym nic nienormalnego, ale czuję się bardzo dziwnie jak siedzę gdzieś sam, a widzę jak inni w parach, grupce znajomych coś jedzą
  • Odpowiedz
do kina jeszcze ostatecznie mogę zrozumieć, ale po co iść samemu do kawiarni i restauracji?

@bojackHorsemanPatataj: Masz dwie godziny na mieście między czymś, a czymś to się idzie popracować do kawiarni. Jak jesteś w podrózy albo na mieście od rana do wieczora to zjeść też gdzieś trzeba.
  • Odpowiedz
@bojackHorsemanPatataj: zgadzam sie z tym. Sam chodze do kina, opery i teatru bo po prostu chce obejrzec sztuke czy film. Chodzenie do kawiarni czy restauracji odpuściłem bo raz, że no właśnie weźmiesz kawę i co bedziesz gapił sie w sufit pijąc kawę? bez sensu tym bardziej, że większość sieciówek i tak ma ziarno gównianej jakości. Z restauracjami to jeszcze było tak iz chodziłem celem spróbowania różnych potraw, ale to jest
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua

@bojackHorsemanPatataj: zgadzam sie z tym. Sam chodze do kina, opery i teatru bo po prostu chce obejrzec sztuke czy film. Chodzenie do kawiarni czy restauracji odpuściłem bo raz, że no właśnie weźmiesz kawę i co bedziesz gapił sie w sufit pijąc kawę? bez sensu tym bardziej, że większość sieciówek i tak ma ziarno gównianej jakości. Z restauracjami to jeszcze było tak iz chodziłem celem spróbowania różnych potraw, ale
  • Odpowiedz