mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
bojackHorsemanPatataj
bojackHorsemanPatataj
@mirko_anonim: do kina jeszcze ostatecznie mogę zrozumieć, ale po co iść samemu do kawiarni i restauracji? Patrzeć się w telefon? Patrzeć jak inne pary i grupy znajomych spędzają miło czas? Japyerdole co to za pomysł w ogóle.
4
mateusz-bogacki
ewentualnie raz na jakiś czas kupujecie sobię jakąś nową gierkę?

@mirko_anonim: tylko torrenty mordo
0
StarodawnyDocentMecenas
@mirko_anonim: Nie, nie robię tego ze względu na samotność, lecz po prostu mi na tym nie zależy i nie daje mi to żadnego "pozytywnego boosta", więc uznaję to za zbędne.
0
Szymif
@mirko_anonim zdarzyło mi się kilka razy samemu pójść do kina wydaje mi się też to całkiem normalne.

Ale na jakieś jedzenie czuje strach mimo że nie widzę w tym nic nienormalnego, ale czuję się bardzo dziwnie jak siedzę gdzieś sam, a widzę jak inni w parach, grupce znajomych coś jedzą
0
DerMitteleuropaer
@mirko_anonim: Ja nie jestem samotny, a mimo to uważam, że podróże solo są najlepsze.
0
DerMitteleuropaer
do kina jeszcze ostatecznie mogę zrozumieć, ale po co iść samemu do kawiarni i restauracji?

@bojackHorsemanPatataj: Masz dwie godziny na mieście między czymś, a czymś to się idzie popracować do kawiarni. Jak jesteś w podrózy albo na mieście od rana do wieczora to zjeść też gdzieś trzeba.
0
Eugeniusz_Zua
@bojackHorsemanPatataj: zgadzam sie z tym. Sam chodze do kina, opery i teatru bo po prostu chce obejrzec sztuke czy film. Chodzenie do kawiarni czy restauracji odpuściłem bo raz, że no właśnie weźmiesz kawę i co bedziesz gapił sie w sufit pijąc kawę? bez sensu tym bardziej, że większość sieciówek i tak ma ziarno gównianej jakości. Z restauracjami to jeszcze było tak iz chodziłem celem spróbowania różnych potraw, ale to jest
0
bojackHorsemanPatataj
bojackHorsemanPatataj
@Eugeniusz_Zua

@bojackHorsemanPatataj: zgadzam sie z tym. Sam chodze do kina, opery i teatru bo po prostu chce obejrzec sztuke czy film. Chodzenie do kawiarni czy restauracji odpuściłem bo raz, że no właśnie weźmiesz kawę i co bedziesz gapił sie w sufit pijąc kawę? bez sensu tym bardziej, że większość sieciówek i tak ma ziarno gównianej jakości. Z restauracjami to jeszcze było tak iz chodziłem celem spróbowania różnych potraw, ale
0
Eugeniusz_Zua
@bojackHorsemanPatataj: sam czekałbyś jeszcze dłużej bo obsługa bardzo olewczo podchodzi do takich klientów. nie zliczę ile razy kelneki przyjmowały minę kota srającego na pustyni jak mówiłem, że poprosze stolik dla 1 osoby
0
bojackHorsemanPatataj
bojackHorsemanPatataj
@Eugeniusz_Zua

@bojackHorsemanPatataj: sam czekałbyś jeszcze dłużej bo obsługa bardzo olewczo podchodzi do takich klientów. nie zliczę ile razy kelneki przyjmowały minę kota srającego na pustyni jak mówiłem, że poprosze stolik dla 1 osoby

Ciekawe, nie wiedziałem, że tak robią. Przykre.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @Anonim
To nie z samotności tylko chyba po prostu adaptujesz się do warunków i tyle

@mateusz-bogacki:

Jakie torrenty, przecież torrenty umarły pirat bay nie działa,
0
spiegelglas
spiegelglas
unikacie kupowania czegokolwiek gdy przy kasie stoi kobieta

@mirko_anonim:

że co?! ლ(ಠ_ಠ ლ)