Aktywne Wpisy

Defined +647
titus1 +132
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

Napiszę jeszcze raz.
O sysyny j*ne. To co obejrzałem teraz w
„wiadomosciach" po #debata to przechodzi
wszelkie pojecie.
Nie mam już cenzuralnych stów na to co sie o**rdala w tym kraju.
Wiec wyborczy PiS. Oni się k*a śmią nazywać tv publiczna?
Tłumaczcie dziadkom, rodzicom, wujkom,
komukolwiek. Może jeszcze otworzycie komuś
oczy.
Pier***a propaganda, polony PiS. J*c ich, tę całą partię i wszystkich klakierów którzy
się przykładają do tego przekazu
#tvpis #tvp
Ciężko się dyskutuje xd
a potem wpadł 20letni brat - konfiarz który jeszcze nie wie czym jest populizmxD
źródło: rwl6yf0l7o851
PobierzŻyjemy w społeczeństwie
Komentarz usunięty przez moderatora
Dodatkowo gwiazdki zostały zmienione na jakieś dziwne słowa np. s xxx syny na sysysyny i mamy efekt.
Mało ważne, kontekst każdy zrozumie.
Tuba propagandowa odpalona na nieznaną dotąd skalę. Jak tak można w cywilizowanym kraju w 21 wieku? Mają w rękach wszystko czego potrzebują, aby trzymać swoje zabetonowane
@BRZESZCZOTEMPOJAJAH: Haha, próbowałeś kiedyś? Ja po prostu z nimi nie rozmawiam o polityce, bo to nie ma sensu.
Przecież oni nie mają żadnego szkolenia - pewnie biorą studentów na modów i każą im po prostu robić porządek, żeby nie było syfu i obrażania, a ci klepią co tam wpadnie w jakimś wpisie/komciu, żeby mieć statystykę wyrobioną xD