Aktywne Wpisy
Natalia-_- +169
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +703
#heheszki #wybory #bekazpisu #bialystok
B to pis
C to konfederacja
Ale przepis na hot dogi po Podlasku to mogłeś dać cały, jak jeszcze nie wytarłeś dupy tą stroną to podrzucisz fotę całego przepisu?
Tylko niech nikt nie mówi, że KO/PO, bo oni są za 800+. A podobno jest taka, która jest przeciwko i nie wstrzymuje się jak Konfederacja.
@Kinda Sorki że tak długo, akurat szukałem najsmaczniejszej podlaskiej kiełbasy.