Aktywne Wpisy
Anacron +249
Co roku w Polsce ponad 5000 osób popełnia s---------o, z czego niecały 1000 stanowią kobiety. Lub inaczej. Średnio co dwie godziny w Polsce jakiś mężczyzna popełnia s---------o. Szokujące, prawda?
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi i wrócił do kontynuacji swoich prowokacyjnych pytań.
No dobra to są znane nam sztuczki już z TVP.
Przejdę do sedna.
Najbardziej zabolało mnie to, jak to możliwe, że z jednej strony zachęca się kobiety do posiadania potomstwa, tłumacząc, że wcale nie muszą na rzecz rodziny kończyć czy wstrzymywać swoją karierę. Daje się różne przywileje dla matek, aby mogły być czynne zawodowo Pan dziennikarzyna usilnie chciał udowodnić, ze w związku z tym, że ma dzieci nie będzie zaangażowana i dobrą posłankom. Brak mi słów. Bardzo słaby i żenujący wywiad ze strony dziennikarza. Aż przykro, ze zadawał same tendencje i manipulujące pytania.
#konfederacja #wybory #konfederacja #bosak #polityka
Tyle. Oni muszą się nauczyć, żeby trzymać język za zębami w takich tematach i nie wchodzić w dyskusję, bo
Ale oczywiście masz rację i plus za wpis.
i ewidentnie dał Karinie taryfę ulgową a ona i tak trochę się wkopała z tymi hotelami.
On zawsze tak robi, ale zazwyczaj jest w tym konsekwentny i potrafi czasem wyciągnąć gościa na jakieś ciekawe tematy/kontrowersyjne.