Wpis z mikrobloga

We are preparing to dispatch your order
Your payment was processed and we are getting ready to send your items. We will provide tracking information when your order has been dispatched.
Est. delivery Wed, 11 Oct 2023
Meta Quest 3 128 GB

#oculus #vr #oculusquest
Atreyu - We are preparing to dispatch your order
Your payment was processed and we ar...

źródło: Sad-Pablo-Escobar

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu: Takie info dostałem jak zamawiałem ponad tydzień temu XD A i tak nic dalej się nie dzieje, pewnie dopiero we wtorek będzie info o wysyłce.
  • Odpowiedz
@kosmo1989: No ja to samo na początku konferencji, jeszcze zanim nawet powiedzieli że w cenie okularów będzie Asgard’s Wrath 2 i w sumie nie wiem czy dostanę tą grę czy nie XD

Na reddit twierdzą że 10 dopiero udostępnia informacje o przesyłce.

@kosmo1989: Jakby juz wysłali to byśmy dostawali informacje od firm kurierskich że w trasie przesyłka, więc niema co liczyć na to że wcześniej wysłali :) Jedyne
  • Odpowiedz
@sayanek: U mnie, po wielu perypetiach z supportem, zamówienie wreszcie przeszło. Niby ma dojść w środę. Niby :)

Na stronie Mety status wciąż nie zaktualizowany.
  • Odpowiedz
@razzi: Ale już mnie męczy to czekanie, ostatni raz kupiłem preorder, jedną z niewielu rzeczy której nie cierpię w życiu to czekanie na coś/kogoś.
  • Odpowiedz
@sayanek: Mnie tylko dziwi, że nigdzie w polskiej dystrybucji nie można sprzętu dostać. Ciekawe, czy jutro, tj. po premierze pojawią się gogle w MM, ME itp.
  • Odpowiedz
@Atreyu: Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie! Twoje zamówienie jest w drodze. Aby sprawdzić status swojej paczki, użyj numeru przesyłki.
Idzie UPS :)
  • Odpowiedz
@sayanek: podczas Meta Connect... tylko jest "mała" rozbieżność, zmieniła się nagle data dostawy z 11.10 na:
Status zamówienia: Wysłano
Szacunkowy termin dostawy: 6 lis 2023
  • Odpowiedz
@chomik85: Myślę, że to jest błąd - chyba, że zamawialeś wersję 512GB? Mniej więcej taka datę mi pokazywało przy zamówieniu, stąd stwierdziłem że 128 mi wystarczy.

Teraz przyszedł mail, że gogle wysłane, przewidywany czas dostawy - 12ego...
  • Odpowiedz
Szacunkowy termin dostawy: 6 lis 2023

@chomik85: Ja mam u siebie normalnie tak jak @razzi że dostawa 12.10

Tak brałem 128Gb

Jeśli odwalą akcję że 512 będą miesiąc później to będzie wielkie XD
  • Odpowiedz
@razzi: @sayanek tak 512.... jeśli faktycznie już wysłali to nie wiem skąd to musiałoby iść jeśli kurierem przez miesiąc... mam nadzieję, że to błąd, do dnia dzisiejszego ciągle pokazywało 11.10
  • Odpowiedz
@chomik85: Jeżeli już wysłali, i masz numer przewozowy, to myślę, że będzie tego 12ego. Tak jak piszesz ,w miesiąc, to przesyłka by zdążyła cały świat zwiedzić :)
  • Odpowiedz