Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

Zazdro +16
Nie piłem pięć lat. Dwie godziny temu rozstałem się z kobietą i mimo że związek nie trwał długo, to jest mi zajebiście źle i chętnie bym się napił. Na razie się trzymam, bo wiem, że mógłbym polecieć w kilka dni, a choćby z samochodem muszę na przegląd pojechać.
#a-----l #alkoholizm
#a-----l #alkoholizm

@BeginEnd: xD #60rublizawpis
źródło: 6E983012-0F5E-4557-AEE8-82A7D610A33B
Pobierz@makaronzjajkiem: możesz po polsku jakoś lepiej?
Mówił o tym m.in u Rymanowskiego i w 100 innych - wpisz sobie w google to hasło wprost. Podpowiem, że chodziło o dodatkową opcję, a nie jedyną.
@siadatajta: ale że Memcwel jest liderem opozyji? To jest niszowa paryjka. A poza tym "różne głosy som"
@pyra_wykop: Takimi wypowiedziami tylko udowadniasz, że ma rację. Taka sama fanatyczna obrona "swojej" telewizji, co widzowie TVP.
@BeginEnd: Jest jedna zasadnicza roznica, na fonansowanie TVP mozemy wplynac w wyborach, na zagraniczny kapital juz nie.
1) Konfederacja nie wchodzi w żadne koalicje, oficjalnie dystansują się od PiSu oraz opozycji, ale... w głosowaniach dziwnym trafem to czego PiS potrzebuje przechodzi głosami Konfederacji. Morawiecki dostaje wotum zaufania. Nie ma rozliczenia rządów. TVP nadaje tak jak nadawała. W zasadzie business as usual dla PiSu. Od wielkiego dzwonu w jakimś głosowaniu Konfederacja sprzeciwia się PiSowi, ale jest to robione na pokaz.