✨️ Obserwuj #mirkoanonim Rok temu, mimo nagłych spadków, zdecydowałem się zainwestować w kryptowalutę "stonks". Chociaż kurs tej kryptowaluty był niestabilny i wielokrotnie ulegał spadkom, to wierzyłem w jej potencjał. Być może to była moja nadmierna pewność siebie, ale przekonany byłem, że ostatecznie "stonks" odniosą sukces i odrobią straty. Teraz, po roku od mojego zakupu, moje inwestycje w "stonks" przyniosły ogromne straty, a ja żałuję, że nie wysłuchałem rad, liczyłem, że skoro twórcy byli aktywni na tagu to będzie dobrze. Moje marzenia o nagłym wzbogaceniu się zamieniły się w koszmar.
Jednak nadal jestem ciekawy, co się dzieje z projektem "stonks". Czy ktokolwiek wie, co stało się z tą kryptowalutą? Czy istnieje nadzieja na to, że jej kurs odzyska wartość, czy też to już koniec mojej przygody z "stonks"? Czy jest ktoś inny, kto również zdecydował się zainwestować w "stonks" rok temu i pozostał z portfelem pełnym tej kryptowaluty? Chciałbym poznać doświadczenia innych inwestorów i dowiedzieć się, jak sobie radzą w obecnej sytuacji na rynku kryptowalut. #kryptowaluty #inwestycje
Rok temu, mimo nagłych spadków, zdecydowałem się zainwestować w kryptowalutę "stonks". Chociaż kurs tej kryptowaluty był niestabilny i wielokrotnie ulegał spadkom, to wierzyłem w jej potencjał. Być może to była moja nadmierna pewność siebie, ale przekonany byłem, że ostatecznie "stonks" odniosą sukces i odrobią straty.
Teraz, po roku od mojego zakupu, moje inwestycje w "stonks" przyniosły ogromne straty, a ja żałuję, że nie wysłuchałem rad, liczyłem, że skoro twórcy byli aktywni na tagu to będzie dobrze. Moje marzenia o nagłym wzbogaceniu się zamieniły się w koszmar.
Jednak nadal jestem ciekawy, co się dzieje z projektem "stonks". Czy ktokolwiek wie, co stało się z tą kryptowalutą? Czy istnieje nadzieja na to, że jej kurs odzyska wartość, czy też to już koniec mojej przygody z "stonks"?
Czy jest ktoś inny, kto również zdecydował się zainwestować w "stonks" rok temu i pozostał z portfelem pełnym tej kryptowaluty? Chciałbym poznać doświadczenia innych inwestorów i dowiedzieć się, jak sobie radzą w obecnej sytuacji na rynku kryptowalut. #kryptowaluty #inwestycje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@kexus512: a nie jest? (ಠ‸ಠ)
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91