Aktywne Wpisy

brh4life +97
Całe świadome życie serio myślałem, że rossja to potężny militarnie kraj. Grało się tyle w Call of duty MW gdzie ruscy przeprowadzili desant na USA, i wtedy wydawało się to w miarę realistycznym scenariuszem, potem co jakiś czas w mediach pojawiały się informacje o rozmieszczeniu Iskanderów tu i uwdzie które miały sparaliżować kraje NATO, % PKB na obronność robiły wrażenie, fjutin wydawał się genialnym strategiem, który ustawiał sobie zachodnich polityków, szczuł psami

greenscreen +82

źródło: temp_file4598696720864506177
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
@AdvisoryLyrics: Mało czyj uśmiech w pracy jest szczery.
@AdvisoryLyrics: Zdajesz sobie sprawę z tego że chyba w 90 % linii lotniczych poza tymi ekonomicznymi, nie płaci się dodatkowo za jedzenie, napoje a stewardesy nadal się uśmiechają XD
Nie wiedziałem o tym, ale jak dla mnie żadna różnica. Po pierwsze muszą to robić - taka praca. Po drugie nie wciskają tego na siłę. To, że ogłoszą to w głośnikach i potem przejadą wózkiem i się spytają jakoś przeżyje chyba xD
źródło: smiles
PobierzMoże Cię zdziwię, ale latałem liniami bez sprzedaży na pokładzie. O dziwo tam też stewardessy się uśmiechały (niedowierza)!