Wpis z mikrobloga

@Famine: abstrahując od małofiutkowego zachowania pana piotra (przejmowanie się opinią innych w trakcie kupywania bułek) to pani z żabki widziała mnie zarówno w garniturze jak i w u----------m dresie z wypadającymi kieszeniami czy ubraniu roboczym i absolutnie nic się nie stało xD.
  • Odpowiedz
@Famine: gość chyba mieszka w centrum bo gdzie indziej nawet w o--------h dzielnicach ludzie sobie mykają w dresach na luzie po swoich terenach
  • Odpowiedz
@Famine ja tam nie wiem ale to właśnie na wsiach ludzie się ubieraja jak jadą "do sklepu do miasta" tak jakby to było wydarzenie xD

W dużych miastach ludzie mają na to generalnie wysrane i nie mam problemu z wyjściem do sklepu w najgorszych łachach
  • Odpowiedz
@jayfly

gość chyba mieszka w centrum

Ja mieszkam w centrum, chodzę głównie w dresach. Na zbawixie moda jest taka że jak zedrzesz łachy z żula to zadasz w nich szyku.
Nie ma czego analizować, artykuł od debili dla debili o strasznej Warszawie
  • Odpowiedz
@klucz_nastawny: najgłupszy jest ten co łapie ból d--y - czyli też większość powyższych wykopków. Jakiś redaktorek na umowie o dzieło zmyśla takie pierdy o wiarygodności chalkonia, a oni o tym dyskutują, jakby piotr istniał, jakby istniał świat, w którym ludzie w garniturze chodzą po bułki. Polecam im przyjechać do Warszawy (może być nawet mityczny Wilanów), pójść w sobotę pod żabkę rano i policzyć ludzi w garniturze czy tam nawet w
neib1 - @klucz_nastawny: najgłupszy jest ten co łapie ból d--y - czyli też większość ...
  • Odpowiedz
  • 2
@Famine: To ten sam robacki mental, co kretyni jeżdżący samochodem 500 m do sklepu, przedszkola idt., bo jeszcze ktoś ich zobaczy piechotą i pomyśli, że są biedni!
  • Odpowiedz
@Famine: UWIELBIAM DZIENNIKARSTWO.

Kiedyś miałem dziewczynę która kończyła licencjat z dziennikarstwa. Miała za zadanie zrobić obszerny wywiad z ludźmi którzy mieszkają w okół lotniska i z pracownikami lotniska. Temat przewodni
CZY I JAK LOTNISKO WPŁYWA NEGATYWNIE NA okolicznych mieszkańców.
To była praca zaliczeniowa na koniec roku jakiegoś przedmiotu.
Dziewczyna pisała to tylko 3 dni. A wywiad miał z 10 stron I jeszcze jakieś odnośniki
  • Odpowiedz