Aktywne Wpisy

rio574 +533
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +147
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

#warszawa #heheszki
źródło: temp_file3430885935513522438
Pobierz1. Są
2. Ciekawe czemu w sklepie spotykam ludzi nawet w piżamach
W dużych miastach ludzie mają na to generalnie wysrane i nie mam problemu z wyjściem do sklepu w najgorszych łachach
dla takich ludzi jest 1 rozwiązanie, skoro są aż tak ważni to ich stać
https://ii.loropiana.com/en/man/trousers-and-bermudas/merano-trousers-FAP0179_W000.html
Ja mieszkam w centrum, chodzę głównie w dresach. Na zbawixie moda jest taka że jak zedrzesz łachy z żula to zadasz w nich szyku.
Nie ma czego analizować, artykuł od debili dla debili o strasznej Warszawie
Kiedyś miałem dziewczynę która kończyła licencjat z dziennikarstwa. Miała za zadanie zrobić obszerny wywiad z ludźmi którzy mieszkają w okół lotniska i z pracownikami lotniska. Temat przewodni
CZY I JAK LOTNISKO WPŁYWA NEGATYWNIE NA okolicznych mieszkańców.
To była praca zaliczeniowa na koniec roku jakiegoś przedmiotu.
Dziewczyna pisała to tylko 3 dni. A wywiad miał z 10 stron I jeszcze jakieś odnośniki