Aktywne Wpisy

maly_rubinek_ +17
Zauważyliście, że akcja większości polskich filmów i seriali ma miejsce w przeklętej Warszawie? Chcę zapomieć, że te miasto w ogóle istnieje, a muszę je nadal oglądać. Za jakie grzechy?

lubie-sernik +21
Jakiś typ chrapie... Duszno mi tu, nie mogę spać (╯︵╰,)
Nie chce być w tym szpitalu już
Nie chce być w tym szpitalu już

#ukraina #wojna #rosja
źródło: temp_file3233922743915228461
PobierzA do tego przerośnięte ego, proroctwa z poziomem mniej niż 50% trafności xD
Chyba już tylko Martinn i parę innych osób warto posłuchać, reszta to straszny bełkot, jak te wolskie,
źródło: jeneral
Pobierz@Stabilizator: polska sztuka wojenna była. Pan generał jest jednak produktem ruskiej akurat.
Krzysiu nie podniecaj się tak bo ci donosy z torby wypadną ;)
generał ale taki bardziej partyjny niż wojskowy ;)
„ W latach 1965–1968 był podchorążym Oficerskiej Szkoły Wojsk Pancernych im. Stefana Czarnieckiego w Poznaniu. Służbę zawodową rozpoczął w 1968 jako dowódca plutonu czołgów w 8 Pułku Czołgów Średnich w Żaganiu. Następnie pełnił obowiązki starszego oficera operacyjnego w 3 Drezdeńskim Pułku Czołgów Średnich w Żaganiu (1969–1972),](a po ukończeniu Akademii Wojsk Pancernych im. marszałka Rodiona Malinowskiego w Moskwie (1974–1977) )oficera operacyjnego Wydziału Operacyjnego Sztabu 11 Drezdeńskiej Dywizji Pancernej w Żaganiu (1978–1979). W 1979 został dowódcą 8 Pułku Czołgów Średnich w