Aktywne Wpisy

Grzesiok +220
Szkoda Leo.
Wiecie co w nim było najlepsze? Gość trafił do polskiej patologii i zaczął brać za mordy boiskowych pijaków i komuchów w biurach. Dlatego nie wytrzymał dłużej niż te 3 lata. Trzeba się go było pozbyć, bo podważał wieloletnie status quo meneli z piłkarskiego świata.
Minęły 2 dekady, a PZPN kurczowo trzyma się polskich selekcjonerów. Zrobiono cyrk z dwoma portugalskimi klaunami bez ambicji tyko po to aby znaleźć sobie wymówkę na
Wiecie co w nim było najlepsze? Gość trafił do polskiej patologii i zaczął brać za mordy boiskowych pijaków i komuchów w biurach. Dlatego nie wytrzymał dłużej niż te 3 lata. Trzeba się go było pozbyć, bo podważał wieloletnie status quo meneli z piłkarskiego świata.
Minęły 2 dekady, a PZPN kurczowo trzyma się polskich selekcjonerów. Zrobiono cyrk z dwoma portugalskimi klaunami bez ambicji tyko po to aby znaleźć sobie wymówkę na

damiz74 +23
Rozwój cywilizacji - loty w kosmos, kwantowe procesory, zimna fuzja. A u nas tradycyjnie ...
#bekazkatoli #katoland #braindead
#bekazkatoli #katoland #braindead

#wardega #stuu #boxdel #dubiel #polskiyoutube
Same screeny mogą być przydatne, ale same w sobie nie są obciążające. Jednocześnie gdyby doszło do rozprawy, Stuu sam się wyłożył na screenach, bo pozbawił się potencjalnej linii obrony "ja nie wiedziałem, że są nieletnie" lub "nie wiedziałem, że nie można" (rozmawiał z dziewczynami o ich wieku + relatywizował