Aktywne Wpisy

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.

annlupin +52
coś ciekawego na nocnej dzisiaj
Innymi słowy kolejny wrak znika z ulicy w #warszawa na podstawie art. 50a PoRD. Zgłosiłem go aplikacją 19115,
#osiedlowykonfident #motoryzacja #passat #volkswagen #polskiedrogi
źródło: Screenshot_20231001-154724
Pobierzźródło: IMG_20231003_103217
Pobierz@Wykopaliskasz: Każdy z nas w duszy jest Januszem, ale się do tego nie przyznaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie kradzione...
@Cointreau Brak tablicy.
@r5678 Zakładam, że właściciel nie zainteresuje się. Janusz to żart z połączenia janusz + passat, które zrosło się już na amen.
(Musze im chyba powiedziec zeby sie nie wyglupiali z tym j. francuskim tak non-stop bo to jednak nie jest jezyk "techniczny" i w przemysle wstyd sie nim poslugiwac. Hihi.)
Nie pracuje w tej fabryczce (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@deafpool: Brak podstaw z powodu miejsca, w którym stoi, czy z powodu stanu samochodu?
Jeśli nie stoi przy drodze publicznej, tylko jakiejś osiedlowej, wewnętrznej, to nie mogą zabrać. W niektórych miastach mimo wszystko podejmują jakieś działania