@mirko_anonim: no rece opadaja. Platek sniegu doslownie. Przestan obwiniac caly swiat za krzywdy, ktorych nie doznales. Czy chore dziecko tez ma winic rodzicow, ze jest chore? A jaki oni mieli na to realny wplyw? Czy jestes bezwolnym i bezmozgim czlowiekiem, ktory nie moze siebie zaakceptowac takim jaki jest i cieszyc sie z tego co ma? Na tym wykopie, to tylko wpisy wysrywaja jakies oskarki, co w
Anonim (nie OP): @Wszystko_albo_nic, tu OP bez kodu. Lubię jak wykopki spece od wszystkiego wiedzą najlepiej. Jak jesteś taki obrotny to weź no jeszcze cofnij pozwolenia tym kilku lekarzom, którzy stawiali błędne diagnozy i źle mnie leczyli. A jeszcze wykłócali się, że się nie znam. Badania zrobiłem na własną rękę, te które wydawały mi się istotne i wyszło na moje. Ale nie chce mi się z wykopkiem, który wie
XD
Tam tacy ktorych wiatr przewraca, zajmuja czolowe miejsca. Mniejszy ciezar, mniej do napedzenia, mniejszy wydatek energetyczny = win.
Winiłeś ich, ok, od teraz wiń siebie, skoro widzisz że jest problem i wiesz jak z niego wyjść a nie wychodzisz.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: no rece opadaja. Platek sniegu doslownie.
Przestan obwiniac caly swiat za krzywdy, ktorych nie doznales.
Czy chore dziecko tez ma winic rodzicow, ze jest chore? A jaki oni mieli na to realny wplyw? Czy jestes bezwolnym i bezmozgim czlowiekiem, ktory nie moze siebie zaakceptowac takim jaki jest i cieszyc sie z tego co ma?
Na tym wykopie, to tylko wpisy wysrywaja jakies oskarki, co w
@kuncfot, dojście do sedna problemu i jako takie ustabilizowanie organizmu zajęło mi kilkanaście lat. To oznacza, że nie "wychodzę z problemu"?
@tatiq02, konto usunąłem jakiś czas temu. Możliwe, że założę na chwilę, by pogadać, ale to
@mirko_anonim: co z tego, ze robisz, skoro jak widac z twoich wpisow - nie ma efektow. Czyli robisz cos zle, ale lepiej zwalic wine na rodzicow XD
To nielogiczne wymagać od kogoś, aby przestał wskazywać na to, czego działanie sprawia, że powstają
Lubię jak wykopki spece od wszystkiego wiedzą najlepiej.
Jak jesteś taki obrotny to weź no jeszcze cofnij pozwolenia tym kilku lekarzom, którzy stawiali błędne diagnozy i źle mnie leczyli. A jeszcze wykłócali się, że się nie znam. Badania zrobiłem na własną rękę, te które wydawały mi się istotne i wyszło na moje.
Ale nie chce mi się z wykopkiem, który wie
źródło: 200w
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi